Vacante

#plaja # cele mai bune plaje # marea caraibelor # boracay # plaje tripadvisor

Cele mai bune plaje din lume in 2011

Tripadvisor a publicat topul 25 al celor mai bune plaje din lume in 2011. Pe locul I se claseaza Providenciales, din Marea Caraibelor, pentru frumusetea naturala si activitatile diversificate.
 

Providenciales (arhipelagul Turks si Caicos)
 

Plajele cu nisip alb, apele limpezi si reciful de corali face din arhipelagul Turks si Caicos o destinatie perfecta pentru vacantele in familie, dar si pentru amatorii de snorkeling si scufundatori. Providenciales reprezinta insula cea mai dezvoltata in plan turistic. Turistii pot vizita Grace Bay, Parcul National Northwest Point Marine cu recifurile de corali si lacurile saline.
 

Boracay, Philippines
 

Insula Boracay din Philippines este una dintre destinatiile cele mai premiate ale tarii. In vestul insulei se afla White Beach, principala zona turistica din Boracay, cunoscuta pentru frumusetea ei. Pozitionarea ideala face ca aceasta parte a insulei sa fie ferita de vanturi. Balinghai Beach este preferata de cuplurile de indragostiti care vin aici sa-si petreaca luna de miere. Desi mica, cu o lungime de numai 7 km si o latime de 1 km, Boracay are numeroase locuri si plaje deosebite, care au facut ca insula sa figureze in topurile Tripadvisor, dar si Travel&Leisure.
 

Palm/Eagle Beach, Aruba
 

Palm/Eagle Beach se situeaza pe locul al III-lea in topul 25 Beaches in the World pentru anul 2011. Plaja se afla in Aruba, o insula exotica din Caraibe, caracterizata de cunoscutele nisipuri albe si ape turcoaz. Destinatia este frecventata in special de iubitorii sporturilor acvatice.

Plajele Palm Beach si Eagles Beach constituie doua dintre principalele atractii ale insulei. Palm Beach este o zona cu ape calme, potrivite pentru inot. Tot aici se afla cateva hoteluri de lux precum Marriott, Hyatt sau Radisson. Palm Beach a fost votata cea mai potrivita plaja pentru familii din lume, de catre The Travel Channel si una dintre cele mai bune plaje din lume de catre publicatia Conde Nast Traveler. In Eagle Beach merg cei care practica surfing. Aceasta plaja a fost desemnata Numarul 1 intr-un studiu al USA Today, studiul fiind realizat cu ajutorul jurnalistilor de turism, agentilor de turism si turistilor.

4. Negril, Jamaica
5. Tulum, Mexic
6. Myrtle Beach, Carolina de Sud
7. Seven Mile Beach, Grand Cayman
8. Punta Cana, republica dominicana
9. Cape May, New Jersey
10. Santa Teresa, Costa Rica
 

Sursa foto: asiahotels.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea