Vacante

# cele mai bune hoteluri #hoteluri de lux #hoteluri

Cele mai bune hoteluri din lume pentru locatia in care se afla

Unul dintre criteriile esentiale in alegerea unui hotel il reprezinta locatia. Conde Nast Traveller prezinta o lista a celor mai bune hoteluri din lume in functie de locatie .
 

Hotel de Paris, Monte Carlo


Hotel de Paris este unul dintre cele mai bune hoteluri din Europa in ceea ce priveste locatia. Hotelul este gazduit de o cladire istorica, care dateaza din 1864 si care este realizata in stil Belle Epoque. Hotel de Paris se afla in apropiere de mare, Place de Casino si de cladirea operei. Camerele, mancarea si designul au fiecare peste 95 de puncte din partea cititorilor Conde Nast Traveller.
 

The Lowell, New York


The Lowell este un hotel din Statele Unite care a primit punctaj maxim in ceea ce priveste locatia: 100 de puncte. Aflat chiar pe Fifth Avenue, in New York, in apropiere de Bloomingdale's, hotelul are fatade originale in stil Art Deco si interioare decorate in stil european. Camerele de hotel sunt decorate cu obiecte de arta si antichitati. The Lowell a figurat si in topul celor mai bune hoteluri din lume in 2005 si 2007.
 

Vumbura Plains, Botswana


Vumbura Plains este una dintre cele mai bune alegeri in materie de locatie de pe continentul african. Aflat in Botswana, in rezervatia naturala Moremi Game, Vumbura Plains este un complex hotelier de lux aflat in salbaticie. Turistii se bucura de panorame asupra naturii si pot observa viata salbatica chiar atunci cand iau masa pe terasa. Vumbura Plains a obtinut 100 de puncte in ceea ce priveste locatia si designul.
 

Sofitel Bora Bora Marara Beach & Private Island


Sofitel Bora Bora Marara Beach&Private Island este un complex hotelier de lux din Ponte Matira, Bora Bora. Initial, acesta a fost construit pentru a fi folosit in filmul "Hurricane" in 1979. Intre timp, complexul hotelier a ajuns sa se intinda din Marama Meach pana pe o insula privata. Bungalow -urile sunt decorate in stil indonezian. Sofitel Bora Bora Marara Beach&Private Island a obtinut punctaj maxim pentru camere, locatie, design si activitati de timp liber.

Sursa foto: hoteldeparismontecarlo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea