Vacante

#barcelona #vacanta #londra #paris #venetia #praga #sejur #vacanta europa #destinatii #destinatii vacanta #roma #tripadvisor

Cele mai bune destinatii din Europa in 2011 conform TripAdvisor

TripAdvisor a publicat lista celor mai bune destinatii din Europa in 2011. Topul Award Travelers 'Choice 2011 pentru Europa este bazat pe comentarii primite de la membrii TripAdvisor. In lume, Europa ocupa 8 locuri din 25 de pozitii. Paris, Roma, Londra, Barcelona, Praga, Venetia, St Petersburg si Florenta sunt unele dintre cele mai bune destinatii in care sa-ti petreci vacanta.
 

Paris, cea mai buna destinatie din Europa
 

Parisul se situeaza pe locul I in topul celor mai bune destinatii de vacanta din Europa. Capitala Luminilor ocupa locul al IV-lea in topul global si locul I in cel european datorita numeroaselor sale atractii care fac din oras o destinatie mereu de actualitate. Arta, cultura, gastronomia, distractiile, frumusetea naturala a gradinilor si panoramelor, centrele culturale, toate alcatuiesc o destinatie potrivita pentru orice tip de turism, indiferent de preferinte si nevoi.
 

Destinatii inedite
 

In top, pe ultimele pozitii se situeaza si orase mai putin cunoscute si promovate in Romania, dar care constituie atractii deosebite, cu atribute unice. Cei care doresc sa ajunga intr-una dintre cele mai nordice capitale trebuie sa ajunga in Reykjavik. Destinatia se lauda cu oferte spa si cu atractii culturale si artistice interesante, cu o gastronomie apetisanta si o viata de noapte intensa.

rothenburg ob der tauber este unul dintre cele mai romantice orase medievale ale Germaniei. Unul dintre obiectivele de top ale orasului il reprezinta Muzeul Medieval al Crimei.

Interlaken este o statiune montana de schi foarte populara, din Elvetia. Iarna, statiunea pune la dispozitia turistilor numeroase instalatii, servicii si facilitati pentru iubitorii de sporturi, in timp ce vara statiunea este preferata de cei care doresc sa se relaxeze in aer curat.

Topul Europe Award Travelers 'Choice 2011

1. Paris, Franta
2. Roma, Italia
3. Londra, Marea Britanie
4. Barcelona, Spania
5. Praga, Republica Ceha
6. Venetia, Italia
7. St Petersburg, Rusia
8. Florenta, Italia
9. Edinburgh, Marea Britanie
10. Istanbul, Turcia
11. Amsterdam, Olanda
12. Capri, Italia
13. Dublin, Irlanda
14. Berlin, Germania
15. Dubrovnik, Croatia
16. Oia, Grecia
17. Stockholm, Suedia
18. Bruges, Belgia
19. Amalfi, Italia
20. Viena, Austria
21. Cracovia, Polonia
22. Reykjavik, Islanda
23. Rothenburg ob der Tauber, Germania
24. Interlaken, Elvetia
25. Positano, Italia.


Sursa foto: tripadvisor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea