Vacante

#croaziere #destinatii croaziere #vacanta mare #croaziere speciale

Cele mai bizare oferte de croaziere din lume

Cele mai bizare oferte de croaziere de anul acesta au la baza teme inspirate din filme, evenimente istorice, vedete internationale etc.

Iata in continuare unele dintre cele mai bizare si interesante teme alese de liniile de croaziera pentru calatoriile pe mare in acest an:
 

The Saw Cruise


Fanii seriei de groaza "Saw" au posibilitatea sa se imbarce pe un vas de croaziera cu tema acestui film. Calatoria este programata pentru 11 august si va avea durata de 5 nopti. Croaziera include un traseu prin Canada. La bordul vasului, turistii vor putea sa ii intalneasca pe actorii din film. Pentru o astfel de calatorie, pasagerii platesc de la 495 lire sterline de persoana.
 

The Titanic Memorial Cruise


In onoarea celor 100 de ani de la dezastrul de pe Titanic, a aparut initiativa unei noi croaziere care sa refaca traseul celebrului vas. MS Balmoral (Titanic 2) reface atmosfera existenta pe primul vas, iar pretul biletelor depaseste 12 mii de dolari. In aceasta primavara, la bordul navei s-au aflat 50 de pasageri care aveau o legatura directa de familie cu persoanele care si-au pierdut viata pe Titanic.
 

Kate Gosselin Cruise


Kate Gosselin este o vedeta americana de televiziune care a devenit cunoscuta cand a adus pe lume 6 copii, avand deja alti doi gemeni. In urma reality show-ului, Kate Gosselin si familia acesteia au devenit populari, in special in randul celor interesati de familie si copii. In 2012, in luna august, Kate pleaca intr-o croaziera la bordul vasului Allure of the Seas, cel mai nou vas al Royal Caribbean. Compania isi promoveaza oferta invitand turisti sa calatoreasca alaturi de vedeta si sa se bucure de o vacanta plina de distractie.
 

Star Trek Cruise


Fanii Star Trek pot merge intr-o croaziera in noiembrie 2012. Plecarea se face din Miami, cu destinatia Caraibe. Din programul calatoriei fac parte vizionari ale episoadelor Star Trek moderate de actorii din film, autografe primite de la staruri, precum si cine luate impreuna cu acestia.

Sursa foto : carefreetravel.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea