Vacante

#hoteluri #destinatii culinare #destinatii de vacanta # destinatii turistice

Cele mai apreciate hoteluri din punct de vedere culinar in 2013

Hotelurile de lux investesc foarte mult in sectorul culinar, astfel incat sa ii satisfaca pe deplin chiar si pe cei mai pretentiosi clienti. Daca esti gurmand si iti doresti o experienta culinara unica in timp ce esti in vacanta, iti recomandam o lista cu cele mai apreciate hoteluri la nivel culinar in 2013.


Hotel Qualia - Insula Hamilton, Australia

Chef-ul Alastair Waddell este recunoscut pentru meritul sau deosebit de a aduce in bucataria hotelului Qualia doar alimente foarte proaspete, de cea mai buna calitate.

Majoritatea preparatelor din hotel sunt pe baza de peste si fructe de mare, iar toate aceste produse provin din ocean. Aliemnte sunt prospete, hotelul fiind aprovizionat zilnic.


Taj Exotica Resort and Spa - Maldive

Daca ajungi la Taj Exotica, nici macar nu trebuie sa intri in restaurant pentru a manca. Insula privata detinuta de hotel pune la dispozitia turistilor mini baruri intime, deasupra oceanului, acolo unde le este adusa mancarea.

Astfel, invitatii cazati la hotel se bucura de o priveliste incredibila si de cele mai gustoase si rafinate preparate culinare.


Singita Kruger - Parcul National Kruger, Africa de Sud

Localizat in Parcul National Kruger, hotelul Singita ofera turistilor cine in mijlocul naturii, in compania animalelor curioase, care obisnuiesc sa vina la masa. Cele mai multe dintre acestea chiar cer de mancare, iar invitatii sunt mai mult decat bucurosi sa le rasfete.


Fearrington House Inn - Carolina de Nord

La Fearrington House Inn te vei bucura de o experienta culinara unica: dincolo de faptul ca poti gusta cele mai inedite preparate culinare, poti participa la cursuri tinute chiar de chef-ul Colin Bedford. Cursurile sunt tinute cu grupuri restranse de oameni, iar acolo poti invata nu doar cum sa prepari anumite specialitati, ci si secrete culinare inaccesibile publicului larg.


Le Meurice - Paris, Franta

Ai nevoie de un motiv solid pentru a lua masa in Le Meurice? Iti oferim doua: privelistea incredibila si chef-ul Yannick Alleno, care te vor face sa privesti viata si mancarea cu alti ochi.


Sabi Sabi Private Game - Parcul National Kruger, Africa de Sud

La Sabi Sabi vei manca doar mancaruri preparate din ingrediente locale, foarte proaspete. In plus te vei bucura de prezenta chefilor Shadrack si Ennock in timp ce vei savura cu nesat delicioasele preparate exotice.

Cei doi obisnuiessc sa mearga la mesele clientilor, sa se prezinte si sa ii intrebe daca totul este in regula.



Sursa foto: cntraveler.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea