Vacante

#vacanta #turnul eiffel #poze clasice #poze turbul din pisa

Cele 6 poze clasice din vacanta, cu care te poti mandri

De cand s-a inventat aparatul de fotografiat, cele mai frumoase amintiri au devenit pozele. Ne facem poze cand participam la evenimente importante in familie, ne facem poze cu prietenii si, in fine, pozam cam tot ceea ce ne atrage atentia cand suntem in vacanta. Trebuie sa recunoastem ca nu ne-am imagina viata fara pozele din vacanta, chiar daca multe dintre ele sunt copilaroase. Dincolo de noianul de poze cu degetele de la picioare in apa marii, exista si cateva poze clasice, pe care nu ai cum sa nu le faci daca ajungi in anumite colturi ale lumii.

Daca si tu ai astfel de poze clasice in albumele tale, inseamna ca te mandresti cu ele. Daca nu le ai inca, este foarte probabil sa ti le faci la un moment dat, cand vei ajunge in destinatiile mentionate.

1. Poza cu sprijinirea Turnului din Pisa


Turnul din Pisa este unul dintre simbolurile Italiei, iar pozitia lui anormala, inclinata, atrage anual milioane de turisti dornici sa-l admire si, de ce nu, sa se pozeze langa aceasta constructie deosebita. Cei mai multi turisti se fotografiaza in timp ce par ca incearca sa indrepte sau sa sprijine Turnul din Pisa, motiv pentru care aceste poze au devenit clasice.



Sunt si turisti care isi pun imaginatia la treaba, pentru a da nastere unor fotografii speciale.



2. Poza cu Turnul Eiffel


Turnul Eiffel, cel mai important simbol al Parisului, pare o jucarie in mainile turistilor care cauta diverse modalitati "originale" de a se poza langa el.

Unii il mangaie parinteste...



... iar altii incearca sa il ridice de pe sol. Indiferent de ipostaza, poza cu Turnul Eiffel este clasica si iti ofera ocazia sa te mandresti cu ea dupa ce te intorci din vacanta.



3. Poza cu intrarea prin zid pe Platforma 9 si 3/4


Daca ajungi vreodata in Londra, mai exact in statia de tren Platforma 9 si 3/4, ai sanse mari sa te fotografiezi precum barbatul din imagine. Astfel de poze sunt clasice, gratie filumului "Harry Potter", in care micul vrajitor trecea prin perete pentru a putea ajunge la trenul Hogwarts Express.



4. Poza cu Sfinxul


Sfinxul de la Gizeh, Egipt, este tare norocos. Numai el stie cate sarutari a primit de la turistele dornice sa se pozeze intr-un mod inedit cu el.



5. Poza cu Muzeul Luvru


Cand se intorc din vacanta de la Paris, foarte multi turisti se mandres cu faptul ca au ajuns sa atinga varful constructiei.



6. Poza cu garzile Palatului Buckingham


Te mandresti si tu cu o astfel de poza clasica din vacanta ta londoneza?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea