Vacante

#all inclusive #vacanta

Ce primim intr-o oferta de luxe all inclusive

Vacanta de vara se apropie si va trebui sa decidem tipul de vacanta care ni se potriveste. Printre criteriile de departajare se numara si aspectul mancarii si al serviciilor gratuite.

Cea mai complexa oferta pe care o putem solicita este cea de tip de luxe all inclusive .

Turistii sunt intampinati cum se cuvine Daca alegi o vacanta de luxe all inclusive, vei gasi in camera un cadou de intampinare, de obicei o sticla de sampanie si un cos cu fructe. Acest serviciu apare insa si in alte tipuri de oferte, de exemplu cele pentru luna de miere sau pentru Valentine’s Day.

Cum si cat mancam

Mancarea si bautura sunt disponibile 24 de ore, cu mic dejun, pranz, cina, bufet deschis permanent, astfel incat putem manca si intre mese. Bufetul contine de obicei produse precum prajituri, inghetata, snacks-uri, bauturi importate si bauturi usoare. Avem room service 24 de ore. el dorado royale de luxe all inclusiveBeneficiem de un mini bar aprovizionat zilnic cu bere si bauturi usoare. Alte servicii gratuite care intra in pachet sunt cele de fitness, baie turceasca , biliar, sauna, seif, internet, divertisment, discoteca, cinema. Putem merge la restaurante a la carte, restaurant pescaresc , sau cu o bucatarie internationala.

De ce nu exista o formula fixa

Chiar daca agentiile si operatorii de turism folosesc aceasta terminologie, nu este cazul sa ne asteptam ca lista de produse si servicii sa fie peste tot aceeasi. Un lucru esential pe care un turist trebuie sa-l faca atunci cand alege pachete de tip “all inclusive” sau “ultra all inclusive” sau “de luxe all inclusive” este sa se informeze direct. Acest lucru inseamna ca nu este suficient sa intrebam agentia ce anume contine pachetul de vacanta cumparat.

Pentru a fi siguri ca avem o lista completa, cel mai indicat ar fi sa intrebam direct la hotel. Fiecare agentie are o politica proprie, ceea ce este valabil si in cazul hotelurilor. Uneori informatiile nu sunt transmise exact, ceea ce poate duce la nemultumiri.

In plus, hotelurile decid in functie de numarul de stele si de serviciile pe care sunt capabile sa le ofere ce va intra in lista de luxe all inclusive. bufet de luxe all inclusiveDe exemplu, o astfel de oferta in Antalya, la un hotel de 5 stele, respecta criteriul accesului gratuit la piscina, sauna, fitness, baie turceasca, jacuzzi, avand in plus intrare libera in amfiteatru si intr-un Aqua Park. In schimb, folosirea internetului se face contra cost.

Alte hoteluri, care nu dispun de un amfiteatru sau un parc acvatic sau nu au parteneriate de acest gen vor oferi servicii diferite. Mai mult, de luxe all inclusive ne asigura gratuitatea altor servicii: spalat si tuns, curatatorie, tenis de camp si de masa, mini fotbal, sporturi nautice, discoteca, instrumente de plaja. Daca vrei sa stii mai multe despre all inclusive, citeste articolul aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea