Vacante

#pasti #vacanta #bucuresti #timp liber

Ce poti face de Pasti in Bucuresti - 5 idei care o sa iti placa

In fiecare an ne facem planuri de sarbatori, dar se intampla uneori sa nu avem bani sau sa nu ne rezervam din timp o vacanta. Ce facem in acest caz? Ei bine, nu trebuie sa ne panicam! Intotdeauna exista planurile de rezerva. Va propunem 5 locuri in care puteti merge de Pasti daca ramaneti in Bucuresti.

 

1. Filme de Paste

Daca vrei sa faci ceva mai putin obisnuit, atunci poti merge la film de Paste! Chiar daca la tv se difuzeaza filmele tematice, cu care suntem obisnuiti de atatia ani, poti merge la cinematograf pentru a urmari noi productii.

Anul acesta, casele de productie ne aduc in cinematografe doua pelicule pe care le putem urmari de Pasti: "Maria Magdalena" si "Peter Rabbit".

Maria Magdalena este un film dedicat exclusiv adultilor. Nu iti starneste emotii coplesitoare si nu te tine cu sufletul la gura, dar in mod cert iti deschide orizonturile catre noi idei. Pelicula "Maria Magdalena" este o poveste autentica in care se contureaza portretul uneia din cele mai neintelese si enigmatice figuri spirituale ale istoriei.

La "Peter Rabbit" poti merge indiferent de varsta. Daca nu ai un copil pe care sa il duci la film, sau macar un nepot, atunci poti merge impreuna cu prietenii sa va bucurati de o comedie ce va va face sa va simtiti din nou copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea