Vacante

#oferte #vacanta

Ce oferte speciale gasim la operatorii de turism

Desi am intrat deja in vara, preturile vacantelor la agentiile de turism nu sunt toate majorate, romanii putand beneficia inca de diverse promotii si discounturi.

Este vorba despre reduceri pentru ofertele din prima luna a verii, discounturi si bonusuri acordate atat pentru sejururi, cat si pentru excursii in strainatate.

Vacanta doi intr-unul

Cei care vor sa ajunga in Hakidiki pot plati un pachet pentru o persoana si sa beneficieze de doua locuri. In iunie o astfel de vacanta costa intre 99 si 129 euro. Pachetul include transport cu autocar de 3 stele, 7 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele si insotitor de grup.

Pentru Thassos , preturile pentru aceeasi promotie incep de la 99 euro. In Corfu , sejurul de o saptamana costa 119 euro + 299 RON in iunie si 229 euro + 299 lei in luna iulie. Oferta speciala include cazare la 3 stele pentru doua persoane. Se acorda gratuitate pentru copiii pana in 2 ani. (Christian Tour)

Tenerife plajaVacante charter promotionale

Si pentru ca anul 2008 a adus succesul ofertelor charter, marind numarul curselor de acest tip, vacantele charter sunt si ele promotionale.

In Creta , de exemplu, o saptamana in iunie costa 630 euro de persoana. Pachetul include cazarea in camera dubla, la un hotel de 5 stele, demipensiune, transport cursa charter, transfer aeroport – hotel – aeroport. Pentru taxele de aeroport se mai platesc inca 75 euro. Primul copil cu varste intre 2 si 11 ani plateste 155 euro. La 4 stele, acelasi sejur costa 395 euro de persoana. ( Best Comtur )

Pachetele charter cu destinatii precum turism )

Praga podVacante promotionale in Europa

Daca nu ai apucat inca sa vizitezi principalele capitale europene, profita de preturile promotionale de la inceput de vara. In iunie, un pachet de 9 zile te costa 499 euro. Ai incluse: transportul cu avionul, transportul cu autocarul pe toata durata excursiei (4 stele), cazari la hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun, tururile oraselor Budapesta, Bratislava, Praga, Viena, insotitor de grup. In pachet intra si un bonus de 50 euro,  reprezentand o  excursie gratuita in Karlovy Vary. Pentru ultimele 10 locuri ocupate pretul scade la 479 euro de persoana. (Interra)

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea