Vacante

#vacanta #agentii de turism #programe

Ce oferte si programe speciale gasesti in august si septembrie 2010

Potrivit reprezentantilor din turism, tot mai putina lume a cumparat vacante in Romania. Potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania, programele turistice speciale au oferte bune in raport cu puterea de cumparare din prezent. Pe langa acestea, mai exista ofertele speciale ale agentiilor de turism pentru urmatoarea perioada.


Vacante prin programul "Hai la bai!"


“Hai la bai” este un program care propune vacante de 6 zile, pentru cei interesati de tratamente in statiunile balneare din Romania. Oferta este disponibila pana pe 31 august 2010. Un pachet include 6 zile de cazare cu pensiune completa, minim 5 zile tratament, cu doua proceduri pe zi si o consultatie medicala la sosire, pe baza recomandarii medicale.
Hotelurile inscrise in program sunt de 2 si 3 stele. Pentru prima categorie, o vacanta inclusa in acest program costa 575 lei. Pentru a doua categorie, vacanta costa 690 lei. Se acorda gratuitate la cazare copiilor cu varste sub 12 ani, cazati in camera cu parintii.


zile gratuite de vacanta pana pe 31 august


Cei care isi achizitioneaza o vacanta in perioada 15-31 august 2010 poate primi cateva zile in plus, gratuit, prin ofertele inscrise in program. Pachetele de vacanta se gasesc la agentiile membre ANAT.


Alte oferte cu reduceri


Alte oferte de vacanta cu reduceri pot fi cele speciale, vandute de agentii, cele de last minute si chiar ofertele early booking , pentru vacantele din urmatoarele luni.

Multe agentii de turism afiseaza pe site-ul oficial ofertele speciale disponibile si cele de last minute. De exemplu, agentia Best Comtur are oferte speciale pentru destinatii precum Mallorca, Corfu, Creta, Rhodos, Antalya, Paralia, Bodrum& Kusadasi .

Cei care vor sa mearga la mare in toamna pot alege destinatii unde inca se poate face plaja si baie in mare, precum Turcia. In septembrie, o oferta speciala in Antalya incepe de la 349 euro de persoana, in sistem all inclusive , conform Avias Transilvania.

In septembrie, pentru Bulgaria se acorda reduceri pentru cei care aleg un sejur intr-o anumita perioada. De exemplu, pentru cazarile din perioada 1-14 septembrie 2010 se acorda o reducere de 10%, conform agentiei Carpe Diem Travel.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea