Vacante

#litoral romania #romania #turcia #bulgaria #oferte #concediu #vara 2010 #litoral

Ce oferte promotionale si pachete speciale sunt pentru vara 2010

Oferte speciale si destinatii noi de vacanta la Targul de Vacante, care se va desfasura la Bucuresti in perioada 6 -9 mai 2010. Cei care vor achizitiona pachete de vacante in perioada targului vor beneficia de reduceri de 5 -10 procente, dar si de oferte speciale la pachetele de vacanta. In plus, vor putea gasi si primele oferte de concediu pentru craciun 2010 si Revelion 2011 .

Odata cu debutul sezonului estival, agentiile au pregatit “oferte la preturi de criza” pentru cei care vor sa isi cumpere pachete de vacanta pentru aceasta vara. Destinatiile preferate sunt Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania, Cipru si litoralul romanesc. In cazul acestuia din urma turistii pot beneficia de ofertele din programul “Litoralul pentru toti”, care cuprinde oferte pentru toate buzunarele. Astfel, pentru un sejur de sase nopti, cu un pachet de cazare si mic dejun, un turist va plati urmatoarele tarife:

  • la un hotel de o stea - 159 de lei,
  • la un hotel de doua stele - 259 de lei,
  • la un hotel de trei stele - 359 de lei
  • la un hotel de patru stele - 459 de lei
  • la un hotel de cinci stele - 499 de lei.


Aceste preturi sunt disponibile si pentru pachetele din cadrul programului “ O saptamana la munte ”. De preturi speciale, pornind de la 650 de lei, pentru un pachet de 10 zile, vor beneficia si cei care aleg programul “Decada balneara”.

Agentiile prezente la targ au pregatit reduceri de 5 si 10 procente pentru cei care isi achizitioneaza vacantele pana duminica, la acestea putandu-se adauga si cateva reduceri care sunt prezente in ofertele agentiilor. La acestea se adauga si prelungirea perioadei de early-booking practicate de anumite agentii, care poate ajunge si la 20-25%, cume ste cazul agentiilor turism , Iri Turism sau Paralela 45, practicate pentru anumite hoteluri din Bulgaria, Turcia si Grecia.
 

Pachete si reduceri speciale
 

Destinatiile cele mai prezente in ofertele agentiilor sunt Bulgaria, Grecia, Turcia si Spania, insa la acest targ si-au facut loc in ofertele expozantilor si destinatii noi: Santorini si orasele mai putin promovate din Bulgaria, precum Tzarevo.

Preturile pachetelor pentru aceste destinatii sunt si ele speciale:

  • de la 140 de euro pentru un sejur de sapte zile in Bulgaria, la hoteluri de patru ci sinci stele, cu servicii all-inclusive;
  • de la 300 de euro pentru un pachet de spate zile in Antalya, cu charter si all-inclusive incluse in pachet;
  • de la 400 de euro pentru pachetele de sapte zile in Cipru, cu bilet de avion si transfer de la aeroport la hotel, insa fara asigurarea medicala si taxa de aeroport.
  • de la 430 de euro pentru pachetele de sapte zile, cu bilet de avion si transfer de la aeroport la hotel, pentru sejururile in Spania.


Anumite agentii lanseaza si programe turistice speciale:

  • programul pentru seniori, adresat persoanelor cu varsta de peste 55 de ani, care pot merge in Cipru la preturi pornind de la 318 euro de persoana, pret in care sunt incluse cazarea pentru sase nopti, biletul de avion, transferul la hotel, taxa de aeroport si asistenta turistica;
     
  • programul de reduceri pentru grupurile care vor sa ajunga in Bulgaria, aplicate de Iri Turism: se adreseaza in primul rand grupurilor de familii, care pot ajunge pana la reduceri de 35%.
     
  • programul adresat celor care vor sa petreaca o vacanta de trei zile de Rusalii in Bulgaria, acolo unde pentru trei nopti vor plati 84 de euro, la un hotel de patru stele superior, cu servicii all-inclusive.

La acest targ au aparut si primele oferte de tip early booking pentru Craciun 2010 si Revelion 2011. Agentia Malya Travel le propune turistilor varianta petrecerii concediului de sarbatori de iarna in Cipru: pentru un pachet de cinci nopti, un turist va plati de la 408 euro. Pachetul cuprinde cazare cu demipensiune in hotel  de patru stele, bilet de avion, masa de Craciun sau de Revelion si transferul de la aeroport la hotel, insa nu cuprinde si taxa de aeroport. Cei care sunt atrasi de aceste oferte pot plati la achizitionare un acont de 30% din valoarea pachetului, restul putand fi achitat pana la 15 decembrie 2010.

 

Sursa foto : journeyetc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea