Vacante

#litoral romanesc #grecia #bulgaria #discounturi #reduceri #vara 2010 #vacante vara #vacante primavara

Ce oferte promotionale si noutati sunt pentru primavara-vara 2010

Primavara si vara 2010 aduc oferte promotionale, pentru turistii cu buget mic si pentru cei care sunt dispusi sa-si rezerve vacanta din timp.

Iata in continuare cateva astfel de exemple:


Vacanta de primavara cu mai putin de 100 euro


Cei care dispun de bugete extrem de limitate pot profita de ofertele atractive din perioada aprilie-mai 2010. Astfel, un pachet de 7 nopti pe Riviera Olimpului te costa 79 euro, conform agentiei Christian Tour . Pachetul asigura 7 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele si transportul cu autocarul.

Riviera Olimpului este incadrata de Muntele Olimp, Muntii Pieria si Marea Egee. Aici se afla unele dintre cele mai vizitate statiuni grecesti de catre romani, Olympic Beach , Paralia Katerini, Leptokaria, Panteleimonas etc.


Litoral cu reduceri pentru copii


Daca iti vei petrece vacanta de vara pe litoralul romanesc impreuna cu familia si copiii, cauta ofertele care includ promotii si discounturi pentru cei minori. De exemplu, in statiunile romanesti cumoscute, primul copil intre 0 si 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, conform agentiei Blue Line .

Pentru cel de-al doilea copil, cu aceeasi incadrare de varsta, se plateste 50% din valoarea locului de cazare, cu pat suplimentar asigurat.


Reduceri in Bulgaria, la ofertele de early booking


Statiunile de pe litoralul bulgaresc aduc reduceri pentru pachetele de vacanta cumparate in early booking.
Poti sta, de exemplu, intr-una dintre cele mai vechi statiuni bulgaresti de la Marea Neagra, Constantin si Elena. A fost fondata in primul deceniu al secolului XX si si-a castigat faima gratie izvoarelor naturale care au permis dezvoltarea unor centre balneo si a frumusetii naturale, de mare si munte. Daca faci rezervarea pana pe 31 martie 2010, beneficiezi de o reducere de pana la 25%, conform agentiei turism .

Balcicul este una dintre cele mai frumoase si mai linistite statiuni bulgaresti. Afla mai multe despre aceasta destinatie din articolul Cat te costa un weekend in Balcic.

La inceputul lunii mai, gasesti camere cu 9 euro pe noapte, la hotel de 3 stele, conform aceleiasi agentii. Iar daca optezi pentru Sunny Beach si rezervi pana pe 30 aprilie 2010, poti primi o reducere de pana la 13%.


Reduceri cumulate


Una dintre noutatile acestui an este oferta de reduceri cumulate. De obicei, discounturile oferite de un turism erau utilizabile numai separat. In 2010, indeplinind anumite conditii, poti sa ajungi la o reducere care este suma discounturilor separate, daca pleci intr-un circuit turistic . Astfel, daca faci rezervarea unei oferte prin programul Inscrieri Timpurii, primesti o reducere intre 5% - 8%, conform agentiei Christian Tour. Daca, in acelasi timp, calatoresti cu grupul, poti sa mai primesti o reducere de 3% - 12%. Oferta este valabila pentru grupuri de minim 6 persoane, pentru acelasi circuit si aceeasi plecare.

O a treia reducere, de 3% - 5% se ofera clientilor fideli. Un client fidel este o persoana carea a calatorit de cel putin 3 ori prin aceeasi agentie. Pentru turistii care ocupa ultimele 3 banchete din spate, din autocar, se acorda o reducere de 3% - 5%, potrivit aceleasi agentii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea