Vacante

#last minute #vacanta

Ce oferte last minute propun agentiile in aceasta perioada

Lunile martie, aprilie si mai sunt pline de evenimente in domeniul turistic. Cei care nu au rabdare sa astepte vara pentru o vacanta au o multime de motive sa-si ia concediu in urmatoarele luni.

Martie aduce ofertele de martisor si de Ziua Femeii, aprilie ofertele turistice pentru summitul NATO, iar 1 Mai inseamna o noua mini-vacanta de primavara. Daca nu ai facut inca rezervari, mai gasesti inca pachete la preturi atractive la ofertele last minute.

Paste si 1 Mai in Bulgaria.

Poti sa petreci sarbatorile de Paste la Nisipurile de Aur . Un pachet la 130 euro implica minim minim 3 nopti de cazare in dubla, cu all inclusive , la un hotel de 4 stele.

Circuit Scandinavia -Rusia.

O croaziera Scandinavia-Rusia pe un vas de 5 stele te costa in martie 350 euro, pentru o cabina de doua persoane. Oferta include 12 nopti de cazare cu pensiune completa. Transportul Bucuresti-Amsterdam nu este asigurat. Pentru pensionari se asigura o reducere de 10%.

Sejururi in Tunisia.

Un sejur de o saptamana in Tunisia te costa de la 129 euro. Pretul este pentru hoteluri de 2 stele. La 3 si 4 stele platesti intre 150 si 160 de euro, iar la 4 stele 170 euro de sejur. Pentru taxa de aeroport platesti intre 95 si 105 euro. In functie de situatie, taxa de rezervare poate fi neinclusa in pret, aproximativ 5 euro. Bansko-Bulgaria

Ski in Bulgaria.

Daca iti plac sporturile de iarna, poti merge sa schiezi in martie, in statiunea Bansko. O camera te costa 22 euro pe noapte, la un hotel de 3 stele, cu mic dejun. Transportul si asigurarea nu sunt incluse. Daca nu ai timp pentru un sejur, mergi in weekend. Drumul din Bucuresti in Bansko este de aproximativ 7 ore.

Egipt la preturi mici .

O vacanta de 8 zile in Egipt, la un hotel de 5 stele cu all inclusive este 595 euro. Un sejur la 4 stele, cu all inclusive costa 330 euro. Gasesti insa si oferte cu pensiune completa, demipensiune sau numai mic dejun. Pachetele contin biletul de avion, transportul la hotel si asistenta turistica. Taxele de aeroport sunt de obicei neincluse si ajung la 95-100 euro. Stockholm Scandinavia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea