Vacante

#companii de zbor #companii aeriene #curse aeriene #cursa arad bucuresti #cursa constanta spania #cursa constanta bologna #cursa timisoara londra

Ce noutati aduc companiile de zbor

In aceasta toamna, companiile aeriene anunta noi rute interne sau internationale. Daca vrei sa-ti planifici vacanta din timp sau sa beneficiezi de cele mai mici preturi, poti cumpara de acum biletul de avion.

Cursa Constanta – Italia, din 2009

Conform Wall-Street, companie aeriana Ryanair va avea de la anul rute noi de zbor: din Constanta spre Bologna (Italia) si din Constanta spre Spania. Aceasta masura va fi luata ca urmare a succesului constatat la cursele de pe ruta Constanta – Pisa. Cursa Constanta-Bologna va fi operata de Ryanair incepand cu 1 aprilie 2009, potrivit reprezentantilor aeroportului Mihail Kogalniceanu.

aeroport SingaporeZburam low cost din Timisoara in capitala britanica

De pe 27 octombrie s-a lansat un nou zbor low cost, intre Timisoara si Londra Luton, prima de acest fel de la noi din tara. Cursa este efectuata de compania Wizz Air, de doua ori pe saptamana, in prima perioada, urmand sa creasca la o frecventa de 3 ori pe saptamana, de la 15 decembrie 2008 . Pretul unui bilet incepe de la 103 RON, cu toate taxele incluse. “In ceea ce priveste baza operationala deja anuntata la Timisoara, compania o va inaugura pe 15 februarie, mai devreme fata de planificarea initiala. Aceasta va fi cea de-a 10-a baza operationala a Wizz Air. Anterior acestui eveniment, incepand cu 18 decembrie, o noua destinatie va fi disponibila din Timisoara, doritorii avand posibilitatea sa calatoreasca spre Dortmund.” anunta un comunicat de presa al companiei.

Orarul de iarna Bucuresti – Arad

Incepand cu 26 octombrie 2008, romanii au posibilitatea sa achizitioneze bilete la cursele low cost de pe ruta Bucuresti- Arad, la cele mai mici preturi, anunta un comunicat Blue Air. Oferta de zbor face parte din orarul de iarna al companiei, lansat la sfarsitul acestei luni. Cursa interna intre cele doua orase va fi disponibila in toate zilele saptamanii , incepand cu 11 decembrie 2008 . Biletele cumparate din timp pot avea preturi promotionale . 

Alte informatii despre zboruri nationale si internationale gasesti in articolul Noi curse si oferte speciale la companiile aeriene.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea