Vacante

#vara #vacanta de vara #oferte de vacanta

Ce ne rezerva vacanta de vara

Agentiile au stabilit preturile pentru vacanta de vara. Una dintre cele mai cerute tipuri de vacanta este oferta charter.

O problema a ofertelor charter in 2008 o reprezinta cresterea preturilor, din cauza scumpirii carburantului. O solutie la indemana este sa-ti alegi vacanta la Targul de Turism al Romaniei. In general in cadrul unor astfel de evenimente gasesti oferte la preturi mai mici decat de obicei. Anul acesta nu face exceptie: operatorii propun reduceri de aproximativ 10%.

Vacante ieftine in Turcia si Grecia

Turcia si Grecia sunt cele mai bine pozitionate destinatii pentru vara 2008, potrivit agentiilor de turism. Multi turisti romani si-au rezervat vacantele de vara in Grecia si Turcia inca din iarna. Bulgaria trebuie sa recastige terenul pierdut din cauza problemelor de securitate din 2007.

In Paralia , un sejur in mai si inceputul lui iunie costa 74 euro, iar in urmatoarele luni de vara poate ajunge intre 110 si 165 euro. In Turcia o camera dubla incepe de la 20 de euro pe noapte la un hotel de 4 stele. Pentru lunile de varf camera ajunge la 30 de euro pe noapte.

Unele dintre cele mai cautate destinatii ale celor doua tari sunt kusadasi , Antalya, Creta si Corfu.

grecia insula case albeAlte destinatii de vara pentru 2008

In afara de Grecia si Turcia, se mai cauta vacante in Spania. Preturile aici sunt ceva mai mari. Un sejur de o saptamana intr-un hotel de 3 stele ajunge la 650 euro. O alta varianta o reprezinta Portugalia, cu oferte de tip charter, intre 500 si 700 euro. Tunisia reprezinta o oportunitate de a sta la 5 stele, platind pana in 700 de euro. Pentru Egipt pretul se invarte in jurul sumei de 550 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea