Vacante

# cazare mamaia #vacanta litoral #mamaia #vacanta

Cazare litoral, cazare Mamaia

Pe coasta Marii Negre, se gasesc frumoase statiuni, plaje cu nisip foarte frumoase si, bineinteles, marea calda. Mamaia, Mangalia, Neptun-Olimp, Eforie Nord, Eforie Sud, Saturn - cele mai renumite statiuni din Romania, unde iti poti relaxa corpul si sufletul. Nisipul fan pe plaja, infrastructura dezvoltata, atractii pentru copii si adulti, o selectie larga de cluburi, restaurante confortabile, unde te poti bucura de cele mai renumite feluri de mancare din bucataria locala si internationala, precum si multe locuri de cazare litoral. In special, in Mamaia exista totul pentru a-ti face vacanta confortabila si memorabila.

Statiunea Mamaia electrica si vibranta

Mamaia este o statiune interesanta, vibranta, eclectica, care combina hoteluri de cinci stele, de patru, de trei si de doua si un intreg cartier din apartamente in vile pentru cazare. Statiunea Mamaia ultramoderna este creata cu fictiune si functionalitate, cu toate facilitatile necesare pentru toate categoriile de turisti, inclusiv familii cu copii.

Spatii de cazare Mamaia

Hotelurile combina spatiul de cazare Mamaia cu restaurante cu vedere la mare. In plus, in spatiile de cazare exista piscine interioare si exterioare, cluburi de biliard, baruri, terase, cafenele, iar acestea sunt imprastiate pe tot teritoriul statiunii Mamaia. Atractiile luminoase si seducatoare sunt alocate hotelurilor si vilelor. Aici poti gasi spatii de cazare Mamaia construite cu spirit creativ, curaj de solutii de design, la un nivel ridicat de servicii de calitate. Interioarele hotelurilor sunt impresionante combinatii neasteptate de stiluri si elemente decorative. Pe holuri si in atrium sunt amplasate grupuri de mobilier confortabil, iar salile de conferinta invita la intalniri confortabile si comunicare directa.

Camere cazare Mamaia

O alta atractie a hotelurilor, este restaurantul cu bufet suedez care ofera gustari gratuite si cafea, croasant, fructe pentru micul dejun. Acesta este un lucru minunat pentru cei care nu doresc sa mearga la un restaurant din statiune pentru micul dejun. Hotelurile si vilele din statiune trebuie rezervate in avans, deoarece la varf de sezon nu exista suficiente locuri pentru toata lumea, desi Mamaia se dezvolta rapid in ultima vreme - turnurile de macarale se afla peste tot, iar multe constructii sunt in plina desfasurare. Camerele din hoteluri pot fi cu unul sau doua paturi, paturi duble, precum si apartamente. In camera exista aer conditionat, minifrigider si minibar, balcon, baie proprie, uscator de par in baie, TV, internet, Wi-Fi, seif in camera, lenjerie curata schimbata in fiecare zi, prosoape curate, sapun, sampon, apa calda, room service, parcare etc. De asemenea hotelurile sunt dotate cu sali de conferinta, restaurante, unele dintre ele cu centre Spa, plaja privata, terenuri de sport etc.

Restaurant in Mamaia

Multe restaurante din Mamaia sunt decorate in stil national si se remarca nu numai prin decorarea originala si selectia larga de mancaruri delicioase, dar si prin programul muzical sau de divertisment. In statiunea Mamaia de la malul marii, te poti plimba cu telegondola, care se intinde de-a lungul coastei Marii Negre din zona centrala a statiunii Mamaia pana la suburbia din Constanta. Acest lucru nu este doar un transport public convenabil, ci si o optiune buna pentru divertisment, putand vedea panorama statiunii, de la inaltime.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea