Vacante

#vacanta mamaia #vacanta 2015 # oferte turistice #planificare vacanta #vacanta mare #vacanta

Cauti cazare in Mamaia pentru concediul viitor? Iata ce variante ai pentru un buget redus!

Stii deja ca cele mai bune oferte pentru concediul din sezonul cald sunt cele rezervate din timp. Daca visezi la un sejur de vis pe litoralul romanesc in 2015, cazare in Mamaia, la hotelurile compatibile cu un buget redus, este cea mai buna optiune pe care o poti lua in calcul.

Inchide ochii si uita de frigul, nametii si vantul aspru de afara. Imagineaza-ti o frumoasa zi de vara, in care pleci la drum si te cazezi intr-un hotel primitor din statiunea Mamaia. Aici, briza iti mangaie usor chipul, valurile te imbie la visare, iar posibilitatile de distractie sunt nenumarate. Agentia de Turism OcaziiTuristice.ro ti-a pregatit preturi corecte pentru pachete turistice atractive destinate unui concediu de vis in cea mai populara statiune a litoralului autohton!

Cazarea la Hotel National Mamaia

O prima optiune pentru turistii cu buget redus, dar cu pofta mare de distractie, este cazarea la Hotel National din Mamaia, amplasat central chiar langa faimosul Cazino. Ai la dispozitie 160 de camere duble situate la etaj si dotate cu televizor, minibar, aer conditionat si grup sanitar propriu. Vei adora si plaja aflata la cativa pasi de hotel, cu nisip fin si impecabil intretinuta.

Profita de oferta agentiei OcaziiTuristice.ro si rezerva-ti pana pe 31.12.2014 un sejur de 6 nopti cazare, pentru doua persoane, la pretul de 470 Ron.

Cazarea la Hotel Patria Mamaia

Renovat complet recent si situat la doar 25 de metri de plaja, Hotel Patria Mamaia te asteapta cu camere duble moderne dotate cu televizor, minibar si aer conditionat. Mai timp inca sa rezervi un sejur de la 5 nopti in luna iunie, pentru doi adulti, la pretul de 316 Ron. Adjudeca-ti pachetul turistic pana la 31.01.2015 pe OcaziiTuristice.ro, data la care oferta expira.

Cazarea la Hotel Delfin Mamaia

Daca vrei sa ai Delfinariul aproape, cazeaza-te la Hotel Delfin, situat in partea de sud a statiunii Mamaia. Mergi doar 50 de metri pana la plaja si te bucuri de conditii moderne de cazare, cu costuri accesibile pentru un buget redus. Camerele de la etaj dispun de televizor, minibar, baie proprie si balcon (in cazul celor situate la etaj).

Cazarea la Hotel Perla Mamaia

Cea mai buna oferta pentru familii cu copii iti este pusa la dispozitie de agentia OcaziiTuristice.ro la superbul Hotel Perla din Mamaia, de trei stele, cu conditii de sedere foarte bune. Profita de pachetul special de 5 nopti cazare in camera dubla, 2 adulti si 2 copii, la pretul de doar 511 Ron. Ai grija doar sa faci rezervarea pana pe 31.12.2014!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea