Vacante

# weekend la mare #preturi #rusalii #weekend la munte

Cat vei da pentru un weekend la mare sau la munte, dupa pandemie

Te bucuri ca poti sa calatoresti in sfarsit, la mare sau la munte, fara griji? Hotelurile sunt deja pregatite sa-si astepte oaspetii, iar primul val de turisti de pe litoral este asteptat inca din acest weekend, cand romanii se bucura de o zi in plus, libera, cu ocazia Rusaliilor.

 

Insa, un lucru ce nu poate fi ignorat de nimeni sunt costurile de cazare. Astfel, pentru un weekend pe litoral, romanii trebuie sa se astepte sa scoata din buzunar sume uriase. Iata cat costa un weekend de relaxare in perioada 5-7 iunie 2020.

Daca preferi litoralul, asteapt-te la preturi uriase. De exemplu, doua nopti de cazare la un hotel de patru stele din Mamaia costa 1.093 de lei. Exista insa si variante mai ieftine. In Neptun, la un hotel de doua stele, vei plati 141 de lei, pentru doua nopti de cazare.

In schimb, cei care prefera un weekend la munte vor scoate din buzunar 239 de lei pentru un weekend in Busteni si 198 de lei pentru un weekend la Predeal, pentru un hotel de trei stele.  

O varianta mult mai ieftina raman insa destinatiile straine precum Bulgaria sau Grecia. De exemplu, pretul pentru doua nopti la un hotel de patru stele in Corfu este de 595 de lei. In schimb, in Thassos pretul pentru doua nopti de cazare la un hotel de doua stele este de 232 de lei. Iar pentru un weekend la Balcic, tot la un hotel de doua sele, vei scoate din buzunar 147 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea