Vacante

#vacanta # vacanta craciun #craciun 2011 # revelion 2012 # vacanta sarbatori

Cat te costa vacanta Craciun 2011 si Revelion 2012

Cei care doresc sa-si planifice vacanta de iarna o pot face. Exista pe piata pachete de vacanta pentru Craciun 2011 si Revelion 2012 , precum si vacante la schi.
 

Craciun in Austria
 

Austria este destinatia de top pentru vacanta de iarna, atat in perioada sarbatorilor, cat si dupa. In Innsbruck, la un hotel de 4 stele, un sejur de 3 nopti costa 240 euro de persoana de Craciun. De Anul Nou, un pachet de 4 nopti costa aproximativ 450 euro. Oferta include cazarea cu demipensiune, accesul la spa cu jacuzzi, baie de aburi, sauna, camera de relaxare, tepidarium cu saltele de apa etc. De asemenea, transportul la partie este gratuit.

Pentru cei care doresc sa petreaca Craciunul intr-o locatie cu importanta religioasa exista pachete de vacanta in Israel . Un sejur de 5 zile costa in jur de 600 euro de persoana. In pret sunt incluse diverse servicii si facilitati precum transportul cu avionul, transportul local cu autobuzul, cazarea cu demipensiune, cina festiva de Craciun, ghidul local, asistenta turistica.
 

Revelion 2012
 

Pachetele de Revelion sunt pentru toate buzunarele. Cele cu preturi sub 200 euro de persoana se gasesc in destinatii precum Balchik (Bulgaria) sau Budapesta (Ungaria). Exista insa si destinatii exotice, precum Aruba, Thailanda sau Republica Dominicana, unde o vacanta costa peste 1000 euro de persoana, pentru cei care vor sa serbeze aici trecerea dintre ani.

Cei care s-au plictisit de destinatiile uzuale pot sa inceapa noul an intr-un loc nou, precum Aruba. Aruba este o destinatie mai putin faimoasa, localizata in Insulele Caraibe. Climatul placut pe tot parcursul anului, frumusetea naturala si ospitalitatea sunt principalele atuuri ale acestei destinatii de vacanta. Un sejur de o saptamana costa in jur de 1700 euro de persoana, pret in care sunt incluse cazarea cu masa si transportul cu avionul din Europa in Aruba.

Pentru un pret mediu, aflat intre cele mai ieftine, tip Bulgaria si cele mai scumpe, tip Republica Dominicana, se gasesc oferte in Maroc, la aproximativ 900 euro de persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea