Vacante

#amsterdam #oferte de vacanta # revelion 2012 # vacanta sarbatori # vacanta amsterdam

Cat te costa un Revelion 2012 in Amsterdam

Amsterdam este cunoscut ca o destinatie culturala si romantica, dar si ca o adevarata capitala a distractiei. De Revelion, orasul olandez este o gazda primitoare si atractiva, capabila sa ofere un program foarte diversificat celor care decid sa-si petreaca vacanta aici.
 

Ce ofera Amsterdamul de Revelion
 

Amsterdamul este una dintre cele mai indicate destinatii pentru a-ti petrece Revelionul, deoarece petrecerile dureaza zile intregi. Primele festivitati incep pe 29 decembrie.

Numaratoarea inversa are loc intr-una dintre marile piete, precum cea din fata muzeului Rijks. Petrecerea stradala incepe la orele 8 - 9 seara si continua pana dupa miezul noptii. Cei care vor sa bifeze toate zonele principale pentru revelionul stradal trebuie sa ajunga in Museumplein, Nieuwmarkt ( Chinatown ), Leidseplein si Rembrandtplein.

Spectacolul focurilor de artificii poate fi urmarit de pe podul Magere sau chiar de pe una dintre ambarcatiunile care aluneca pe raul Amstel. O alta posibilitate este sa mergi la una dintre petrecerile care au loc pe canalele Amsterdamului, unde au loc alte focuri de artificii.

Turistii au posibilitatea sa faca rezervari la petrecerile organizate de cluburi, teatre, restaurante, discoteci sau chiar sa opteze pentru o croaziera in noaptea de Anul Nou.
 

Cat te costa vacanta la Amsterdam de Revelion
 

Amsterdamul este un oras accesibil pentru petrecerea Anului Nou, preturile fiind pentru toate buzunarele. Cele mai mici preturi la cazare incep de la 15 euro pe noapte si pot ajunge la aproximativ 190 euro. In ceea ce priveste biletul de avion, preturile incep de la 170 euro pentru un bilet dus-intors si ajung la 360 euro.

Exista si pachete de vacanta special concepute pentru Anul Nou 2012 in Amsterdam. O vacanta de 4 zile costa 570 euro de persoana, pentru cazare si transport cu avionul . Pentru un sejur de 3 nopti platesti in jur de 425 euro de persoana, la categoria 3 stele. Masa festiva de Revelion nu este inclusa in pachetul de baza.


Sursa foto: hotelchatter.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea