Vacante

#vacanta noiembrie # vacanta romania #destinatii de vacanta toamna # vacanta la munte

Cat te costa o vacanta in noiembrie in Romania

Luna noiembrie este o perioada buna pentru cateva zile relaxante, departe de casa. Nu mai este atat de multa lume in destinatiile turistice, astfel incat ai posibilitatea de a gasi oferte la pret redus si te vei bucura de mai multa liniste in mijlocul naturii.

Iata cat costa o vacanta in Romania, in luna noiembrie 2012:
 

Vacanta in Moneasa


Pentru cateva zile de relaxare, mergi in statiunea Moneasa Bai, aflata la poalele Muntilor Codru Moma. Poti sta la o cabana sau intr-o pensiune de 3 margarete. O camera costa intre 75 si 100 lei pe noapte. Pretul include cazarea si doua mese pe zi.
 

O saptamana la Bran


Cei care dispun de mai mult timp pot alege Branul ca destinatie de vacanta. In noiembrie, la o pensiune de 4 margarete, o saptamana de vacanta costa de la 249 euro. Pachetul asigura cazarea cu pensiune completa si si diverse servicii si facilitati precum sala fitness, conexiune wireless, parcarea interioara, biliard, teren de tenis etc.
 

Vacanta la Gura Humorului in noiembrie


Gura Humorului este una dintre destinatiile de traditie din Romania. In noiembrie, gasesti oferte de cazare la pensiuni. De exemplu, la o pensiune de 3 margarete, o camera costa 50 lei pe noapte, de persoana. Patronii de pensiuni pun la dispozitia turistilor terenuri de sport, locuri de joaca pentru copii, internet, parcare privata si restaurant. Amatorii de pescuit isi pot incerca norocul in imprejurimi.
 

Vacanta la munte in Predeal


O vacanta linistita, pe Valea Prahovei, o poti avea in Predeal in noiembrie. Aici, un pachet de doua nopti de cazare costa 250 lei de persoana. Oferta asigura cazarea cu mic dejun intr-o pensiune. Exista posibilitatea de a beneficia de oferte promotionale cu sedinte spa, masaj, detoxifiere, electrostimulare, hidroterapie etc.
 

Vacanta la Sibiu


Sibiul este o destinatie de vacanta atractiva pe toata durata anului, inclusiv in noiembrie. Poti merge la un concert sau la un alt eveniment intr-un weekend cultural. La Sibiu, pretul unui hotel de 4 stele este de 350 lei pentru un weekend. Oferta asigura cazarea cu mic dejun.

Sursa foto: oursurprisingworld.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea