Vacante

#vacanta de vara #turism #destinatii vacanta #sfaturi vacanta #vacanta in maita

Cat te costa o vacanta in Malta in vara 2012

Malta este o destinatie de vacanta ofertanta atat in plan natural, cat si cultural. Insula are plaje nisipoase, golfuri si lagune romantice, fortarete si orase pitoresti, dar si o gastronomie locala apetisanta. Aflata intre Italia si nordul Africii, Malta atrage prin orasele sale istorice si statiunile de pe litoral, scaldate in ape turcoaz.

Oferte charter in Malta

In fiecare vara, din oferta agentiilor de turism nu lipsesc pachetele charter in Malta. Acestea contin, de obicei, biletul de avion, transferul intre aeroport si hotel, precum si o saptamana de cazare cu masa. In pretul pachetelor nu este inclusa si taxa de aeroport.

Principalele destinatii pentru sejururi in Malta sunt St Julians, Sliema, Mellieha, Qawra, Valletta si Bugibba. Sezonul ofertelor charter este lung, ultimele plecari fiind cele din octombrie. Hotelurile au toate tipurile de masa, de la cele cu mic dejun la cele cu ultra all inclusive. O vacanta de 7 nopti in Malta costa de la 380-400 euro de persoana pentru hotelurile de 3 stele. La un hotel de 4 stele, o vacanta in Malta costa, in medie, 600-700 euro, iar la categoria 4 stele, 7 nopti de cazare ajung la 800 euro.

La inceput de sezon, in iunie, intr-un hotel de 3 stele, o vacanta de o saptamana in Malta costa 370 euro de persoana. La aceste preturi se adauga o taxa de aeroport de 95 euro.

Cei care isi fac rezervari din timp pot gasi oferte de early booking cu diverse discounturi. Exista, de asemenea, preturi speciale pentru seniori.

Cat platesti pentru excursiile optionale

Desi relativ mica, insula Malta are numeroase oferte de petrecere a timpului liber. Te poti inscrie la una sau mai multe excursii optionale, organizate de operatorii de turism. Un tur al insulei Gozo te costa 60 euro, pret in care este inclus si pranzul. Un tur al orasului Valletta te costa 45 euro. Se poate face si un tur al Maltei pe un vas de croaziera, cu pranz inclus si timp pentru plaja. O astfel de excursie costa 45 euro de persoana.

Foto: hotels.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea