Vacante

#grecia #cancun #destinatii #austria #destinatii noiembrie

Cat te costa o vacanta in luna noiembrie

Noiembrie este in general o perioada lipsita de interes turistic, insa tocmai acest lucru o poate face o alegere potrivita pentru cei care prefera sa calatoreasca in extrasezon. Operatorii de turism propun pachete de vacanta la preturi mici pentru Europa, precum si vacante exotice in destinatii indepartate.


Pelerinaje de noiembrie: Grecia


Luna noiembrie reprezinta o perioada importanta pentru crendinciosi. In aceasta luna se organizeaza pelerinaje in Grecia, la Biserica Sfantul Nectarie de pe insula Aegina . Cei care opteaza pentru excursiile cu autocarul au ocazia sa viziteze si alte locuri. Astfel, intr-o vacanta de 5 zile se viziteaza Complexul Monahal Meteora, dar si capitala Greciei, Atena. Din traseu mai pot face parte si alte lacase de cult, precum Manastirea Cuviosul David Batranul, Manastirea Katokenia, Manastirea Sf Paraschevi sau Manastirea Suroti. Un alt oras important, in afara de Atena, este Salonicul. Un circuit costa 180 euro de persoana.

Tot in noiembrie se pot face circuite la Sfantul Spiridon din insula Corfu . O vacanta de 5 zile costa in jur de 230 euro de persoana si include vizite in mai multe destinatii turistice din Grecia.


Orase europene in noiembrie: Austria


Unele dintre cele mai bune preturi le gasesti la vacantele in metropolele europene. Luna noiembrie este considerata de extrasezon, astfel incat si preturile sunt foarte atractive. Un sejur de 4 nopti la un hotel de 3 stele costa 99 euro, iar la categoria 4 stele, acelasi sejur costa 130 euro de persoana. Micul dejun este inclus in pretul camerei.


Sfarsit de toamna intr-o destinatie exotica: Cancun


Cei care doresc sa scape de ploile si frigul acestei perioade au posibilitatea de a alege Cancunul pentru a-si petrece o vacanta departe de casa. O vacanta de 9 zile costa 1390 euro de persoana, pret care include si biletul de avion.

Pe langa plaja si inot, turistii au ocazia sa faca vizite in siturile arheologice, in pesterile dar si satele din regiune. Se organizeaza excursii care ofera experiente inedite in Akumal, cunoscut ca fiind tinutul testoaselor, in parcul tematic Xcaret sau la acvatiul natural de la Xel Ha.

 

Alte destinatii de noiembrie


Vacanta la Baile Olanesti (sejur cu tratament), 650 lei sejurul de 6 nopti.
Circuit Thailanda, Bangkok, Pattaya, 1085 euro, 13 zile.
Croaziera Italia, 550 euro, 8 zile.
Republica Dominicana, 679 euro, 8 zile.
Sejur Maroc (Agadir), 68 euro pe noapte (hotel 5 stele).

Sursa foto: werney-the-trainer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea