Vacante

#destinatii vacanta #preturi vacanta #destinatii iunie

Cat te costa o vacanta in luna iunie 2012

Cei care is pot lua concediu la inceputul verii gasesc oferte atractive pentru luna iunie. Debutul sezonului estival vine cu destinatii de vacanta din Europa, dar si cu destinatii indepartate.

Iata in continuare cat costa vacantele din perioada iunie 2012:
 

Destinatii indepartate


Luna iunie constituie o perioada buna pentru vacante in destinatii indepartate. Sejur la plaja in Cancun, circuite in Statele Unite, Argentina sau China, vacante in Filipine, Singapore, Hawaii sunt cateva dintre propunerile agentiilor de turism.

Un sejur de 10 zile in Cancun, in luna iunie, costa 1350 euro de persoana. In pret sunt cuprinse transportul cu avionul si cazarea all inclusive. Cancun este si o destinatie buna pentru luna de miere. O vacanta de tip honeymoon cu durata de 10 zile costa in jur de 1400 euro de persoana. In Singapore si Bali, o vacanta pentru luna de miere, cu durata de 13 zile, costa de la 1900 euro de persoana.

Cei care dispun de multe zile libere, pot calatori timp de 20 de zile in China si Tibet. O astfel de vacanta costa in jur de 3400 euro de persoana.
 

Vacanta in Croatia


Croatia este una dintre cele mai frumoase destinatii europene, inca putin cunoscuta de catre turistii romani. Acestia pot vizita plajele insorite de pe coasta Adriaticii, insulele izolate, orasele istorice si parcurile naturale cu peisaje impresionante.

In Dubrovnik, la un hotel de 5 stele, o camera costa de la 72 euro pe noapte. In statiunea turistica Umag, o vila pentru 4 persoane costa de la 86 euro pe noapte.
 

Vacanta in Ibiza


Ibiza este una dintre cele mai potrivite destinatii de vacanta pentru amatorii de distractie. Chiar de la inceputul verii, exista oferte pentru apartamente si studiouri. O vacanta de o saptamana costa 540 euro de persoana pentru un loc intr-un studio din cadrul unui hotel de 4 stele. Pachetul asigura cazarea in self catering, bilet de avion cu escala si transfer de la aeroport fara taxe de aeroport.
 

Vacanta in Turcia


Turcia este o destinatie de top pentru vacanta de vara. O saptamana de vacanta in statiunea Kusadasi, in vara 2012, costa de la 89 euro de persoana. Pretul include cazarea cu demipensiune intr-un hotel de 3 stele. Pentru hotelurile de 4 stele, preturile sunt de 140euro.

Sursa foto : foglu.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea