Vacante

#vacanta # vacanta in jurul lumii #croaziera #croaziere # pret croaziera

Cat te costa o vacanta in jurul lumii

Timpul si banii nu constituie o problema pentru cei care pleca intr-o croaziera in jurul lumii. Cu o durata de aproximativ 100 de zile , calatorii de acest tip sunt deja disponibile pentru 2012 si 2013 la unele dintre cele mai cunoscute linii de : Crystal Cruises, Cunard, Silversea Cruises, Seabourn Cruises, Holland America World Cruises, Regent Cruises.
 

Ce inseamna o croaziera in jurul lumii
 

O croaziera in jurul lumii este in general un tip de vacanta pentru care opteaza persoanele pensionate sau cele care isi permit sa lipseasca cel putin 4 luni din an de acasa. O alta categorie o constituie familiile cu copii dornice de o aventura de care sa-si aminteasca toata viata. Exista, apoi, tineri care isi permit o astfel de vacanta si care vor sa profite acum de o astfel de si sa nu astepte pana dupa 50 de ani. Gratie serviciilor de comunicatie, croazierele in jurul lumii gazduiesc si persoane active profesional, care pot munci de la distanta, folosind telefonul sau internetul.

Indiferent de categorie, insa, este intotdeauna vorba despre persoane care isi pot permite sa plateasca intre 30.000 si 300.000 de euro pentru o croaziera in jurul lumii. Calatoria dureaza in general peste 100 de zile, dar exista si croaziere in jurul lumii cu o durata de 80 de zile. Unele dintre cele mai lungi croaziere dureaza intre 6 si 12 luni. In acest fel, vasul de croaziera devine adevarata casa a pasagerului. Din acest motiv, este nevoie de pregatiri complexe pentru plecare si acestea se fac in mod normal cu sprijinul agentilor si reprezentantilor turistici.

Cele mai scumpe croaziere includ o gama foarte larga de servicii si facilitati, pe langa cazarea cu all inclusive: biletul de avion dus-intors pentru portul de imbarcare , upgrade pentru un apartament superior, la tarm, bauturi la bord, transferuri, valet personal, minibar reumplut zilnic, room service, bacsisuri etc.
 

Oferte de croaziere in jurul lumii
 

2012 Circle South America, Regent 2012 Grand Voyages, 72 de nopti, plecare din ianuarie 2012, 35,999 - 305,998 dolari.

2012 Grand Exotic Expedition, Chrystal , 93 de nopti, 48,405 - $559,790 dolari.

2012 Cunard World Cruise, Cunard Queen Mary 2 World Cruise, 102 nopti, 21,194 - 75,194 dolari.
 

Sursa foto: cruiseweb.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea