Vacante

# vacanta sarbatori #vacanta #viena #sejur #craciun # vacanta craciun #craciun 2011

Cat te costa Craciunul in Viena in iarna 2011

Viena este cea mai cautata destinatie de vacanta pentru Craciun, in randul turistilor romani. Ofertele operatorilor de turism sunt foarte variate si includ programe atractive in metropola.

De la jumatatea lunii noiembrie se deschid in Viena pietele de Craciun. Traditia acestora este veche in Austria, ajungand in Evul Mediu. Targurile de Craciun se afla in marile piete si in zonele pietonale ale orasului si isi ademenesc vizitatorii cu delicatese austriece: nuci prajite, cartofi copti, turta dulce, carnati prajiti, toate stropite de vin fiert (Gluhwein).

Cei care isi petrec vacanta in Viena pot vedea in fiecare zi o piata de Craciun , deoarece orasul nu duce lipsa de ele. Acestea se deschid in Rathausplatz, Spittelberg, Schönbrunn, Freyung, Maria Theresien-Platz, Karlskirche,Alten AKH,Belvedere, Mahlerstrasse etc.
 

Preturi pentru o in Viena
 

Pachetele obisnuite includ cazarea in hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun, transfer de la aeroport si bilet de avion. Un astfel de pachet de 3 nopti costa 290 euro de persoana, conform agentiei Alltur, pentru un hotel de 3 stele. La categoria de 4 stele pretul este de 320 euro.

Se gasesc si pachete de vacanta cu transport individual pentru cei care isi gasesc pe cont propriu un bilet de sau care vor sa mearga cu masina personala. Un sejur de 3 nopti cu mic dejun, intr-un hotel de 4 stele, costa 139 euro de persoana, conform . Pentru o vacanta cu un program inclus se plateste o suma de 250 euro de persoana. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun si doua cine, un tur de oras, un bilet la concertul de Craciun de la Palatul Imperial Hofburg, vizita la si transfer.

Exista, apoi, sejururile cu avionul, al caror program se concentreaza pe Viena si pe zonele din imprejurimi. O vacanta de 5 zile cu avionul costa 299 euro de persoana, conform ofertei . Programul include, pe langa biletul de avion si cazarea cu mic dejun, vizite si excursii optionale la Palatul Schonbrunn , in pietele de Craciun si in Padurea Vieneza.

 

Sursa foto: travel.smart-guide.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea