Vacante

#circuite turistice #turisti in circuit #circuite de vara

Cat te costa circuitele in vara 2012

In vara 2012, cei care doresc sa viziteze cat mai multe locuri pot alege circuitele. Agentiile de turism au foarte multe oferte de circuite peste tot in lume, iar durata acestora este de la 7 la 29 de zile.

Turistii au posibilitatea sa opteze pentru circuitele cu avionul sau cele cu autocarul. Unele dintre ele includ si sejururi de 2-3 zile intr-o statiune pe litoral, astfel incat lumea sa aiba si ocazia de a se odihni.
 

Circuite in Europa in vara 2012


In Europa, turistii gasesc oferte de circuite de la tarile cele mai apropiate (Bulgaria, Turcia), pana la circuite de doua saptamani in care se viziteaza atractii turistice din 7 tari. Cele mai ieftine circuite sunt cele pentru Bulgaria unde, in 4-5 zile, se viziteaza unele dintre cele mai importante destinatii turistice, precum Balcic, Albena, Nisipurile de Aur, Manastirea Rila, Sofia, Veliko Tarnovo etc. Un astfel de circuit costa numai 135 euro de persoana.

Cei care isi doresc sa cunoasca mai bine o anumita destinatie pot alege circuitele axate pe o tara. Spania, Grecia, Turcia, Franta, Italia sunt cateva dintre tarile pentru care exista circuite special concepute astfel incat sa se viziteze un numar mare de orase si obiective de top. Un circuit de 10 zile in Italia, cu autocarul, costa 500 euro de persoana in aceasta vara.

Circuitele care implica un numar mai mare de tari vizitate incep de la 650 euro si ajung in jur de 1000 euro, in functie de numarul de zile. Se pot alege excursii de 7, 10, 12, 13, 14 si chiar 15 zile.
 

Circuite in destinatii indepartate in vara 2012


Exista si circuite de lunga durata pentru destinatiile indepartate. O vacanta in India, cu durata de 10 zile, costa 800 euro de persoana. Un circuit in Maroc de 20 de zile costa 1500 euro de persoana, iar unul in China, de 13 zile, costa peste 2300 euro de persoana.

 

Pretul circuitelor de vara


Pretul este valabil pentru un loc in camera dubla. Cei care vor camere single mai platesc un supliment care difera in functie de oferta. In general, insa, diferenta este de cateva sute de euro. La aceste sume se adauga alte cheltuieli, care nu sunt incluse in pretul calatoriei, precum taxele pentru transportul cu vaporasul, pentru tren, bacsisuri, asigurarea medicala, intrarile in obiectivele turistice, mancarea etc.

Sursa foto: petchie.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea