Vacante

#vacanta #carnavalul de la venetia # vacanta venetia # vacanta carnaval

Cat te costa o vacanta la Carnavalul de la Venetia 2012

Intre 11 - 21 februarie are loc Carnavalul de la Venetia 2012. Cei care vor sa ajunga la eveniment gasesc oferte de vacanta la aproximativ 300 euro de persoana.

Atractiile Venetiei in carnaval

Ca in fiecare an, programul carnavalului este deosebit de diversificat, oferind petreceri private , intalniri in restaurante, spectacole de teatru, gala dinner, baluri, cine cu dans, concerte de muzica clasica si alte evenimente. Preturile pornesc de la 50 euro si pot depasi 200 euro, iar locurile sunt limitate.

La aceste evenimente se pot face rezervari directe sau prin intermediul agentiilor de turism. De exemplu, un eveniment este intitulat "Ciocolata fierbinte in costume" si ofera participantilor o gustare din ciocolata calda cu prajituri. Pretul pentru acest eveniment este de 50 euro de persoana.

Pe langa evenimente organizate special pentru carnaval, vizitatorii pot opta si pentru alte oferte si programe turistice. De exemplu, un tur al Venetiei cu durata de o zi costa 92 euro si include o plimbare cu gondola, un tur in Basilica di San Marco, un tur in Palatul Dogilor si o plimbare cu vaporasul pe Grand Canal . Pretul, insa, nu include intrarea in obiectivele turistice.

Oferte de vacanta la Carnavalul de la Venetia in februarie 2012

Cei care vor sa mearga la Carnavalul de la Venetia trebuie sa se grabeasca sa-si rezerve cazare si bilet de avion, deoarece perioada aglomerata scade numarul de posibilitati. Turistii care apeleaza la agentii gasesc vacante de o saptamana sau de cateva zile in perioada carnavalului.

Cea mai ieftina vacanta are durata de 7 zile si costa 300 euro de persoana, insa include numai 2 sau 3 nopti in Venetia, celelalte fiind petrecute in Budapesta si Viena. O astfel de oferta asigura transportul cu autocarul si cazare cu mic dejun in hoteluri de 3 si 4 stele.

Pentru cei care isi rezerva cazarea separat, exista oferte la hoteluri de 4 stele cu 80 euro pe noapte. Mai sunt, apoi, minisejururile de 3-4 nopti in Venetia. Astfel de pachete costa chiar si 450 euro de persoana pentru 3 nopti de cazare cu mic dejun si bilet de avion inclus.

Sursa foto: adventure-time1.blogspot.co
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea