Vacante

#barcelona #bilet avion Barcelona #excursii Barcelona #bilete de avion ieftine

Cat te costa biletul de avion pentru Barcelona

Un pentru Barcelona costa de la 160 euro si poate ajunge la aproape 400 euro pentru o calatorie dus-intors.



Ce gasesti pentru Barcelona


Pentru destinatia Barcelona, gasesti la Lufthansa, Alitalia, Air France, Swiss Air, Czech Airlines, Tarom, Air Europa, Blue Air, Air Berlin, Niki, KLM.

La companiile de linie, zborurile directe sunt mai putine decat cele cu escala . In cazul zborurilor directe, acestea costa de la 160 euro cu low cost si de la 230 euro cu o companie de linie pentru o calatorie dus-intors in martie 2012. Zborurile cu escala costa de la 165 euro pentru companiile de linie.

In cazul in care optezi pentru escala, poti calatori prin Frankfurt, Munchen, avion . In cazul in care contactezi o agentie de turism , agentul turistic iti va spune pretul final.


Cum gasesti bilete din Bucuresti in Barcelona la preturi mici


Pentru a gasi cele mai ieftine avion , aboneaza-le la newsletterele de pe site-urile de bilete de avion precum vola.ro , fly-go.ro, .ro, esky.ro, ro.skyscanner.com etc. Aboneaza-te si la newsletterele de pe site-urile oficiale ale companiilor aeriene. Pastreaza bani pe card si fii gata sa platesti cand prinzi o oferta promotionala.

Contacteaza agentiile de turism si cere o oferta pentru biletul de avion spre Barcelona. Vei vedea, astfel, care este pretul mediu pentru datele alese de tine.

In masura in care este posibil, fii flexibil in privinta datelor de calatorie. Verifica pretul biletului pentru Barcelona in mai multe zile din saptamana, pentru a gasi cea mai buna oferta.

Verifica ofertele de pentru Barcelona. Acestea au incluse si biletul de avion, pe langa cazare. Datele de calatorie pot fi modificate la cererea clientilor. O oferta city break poate fi utila atunci cand vrei sa rezolvi rapid problema cazarii si a transportului. Pe langa biletul de avion, in unele cazuri ofertele city break pentru Barcelona asigura si transferul de la aeroport la hotel si invers.

Sursa foto: cjslivingdreams.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea