Vacante

#bran #brasov #azuga #predeal #munte #romania

Cat platim pentru cazarea la munte

Multa lume a plecat deja in vacanta de vara sau urmeaza sa o faca. Pe langa ofertele pe litoralul romanesc sau strain, pe langa circuitele din strainatate, ofertele de city break, tabere si celelalte propuneri ale agentiilor de turism, mai exista varianta montana.

Ne-am gandit asadar sa va prezentam cateva preturi de vara pentru principalele destinatii montane romanesti.

Adesea, preturile nu difera prea mult, intre 3 si 4 stele, sau intre 2 si 3 stele, in unele cazuri fiind diferente mai mici de 10 RON. Mai diversificate sunt serviciile si facilitatile oferite. Unele pensiuni servesc masa care se pregateste cu produse din gospodaria proprie, altele au stana sau stupi. Pentru turistii care cauta activitati de vacanta , se propun: tiroliana, tir cu arcul, focuri de tabara, drumetii, etc.

Vacanta in statiunea Predeal
 

In Predeal, daca vrei sa stai la 4 stele, platesti cam 165 lei pe noapte, cazare cu mic dejun bufet suedez. Camerele duble la hotelurile de 3 stele ajung la 107 lei de persoana. La o pensiune de doua margarete, in lunile de varf ale sezonului estival, camera dubla ajunge la 143 lei pe noapte, doar cazare. Se ofera gratuitate pentru copiii pana in 6 ani si o reducere de 5-% pentru cei cu varste intre 6 si 14 ani.

In Azuga, pentru o camera dubla pretul ajunge la 120 lei, cazare cu mic dejun. In aceeasi statiune, o pensiune de doua margarete ofera camere la aproximativ 30 euro pe noapte. Pentru 3 margarete, pretul este similar, in jur de 125 lei pe noapte.


Munte Romania2Vacanta intr-o cetate medievala, Brasov
 

Brasovul ramane una dintre cele mai ofertante destinatii montane pentru vara, gratie obiectivelor turistice, a sporturilor de vara si a taberelor si vacantelor organizate aici. Daca iti doresti maximum de confort, atunci platesti in jur de 55 euro pe noapte. Oferta include cazare in camera dubla, intr-un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

Tot aici poti avea parte de o experienta deosebita, intr-o cladire istorica, cu mobilier antic sasesc, in centrul istoric al Brasovului. Pretul unei camere duble incepe de la 75 euro pe noapte, cazare cu mic dejun. Detalii despre Brasov si ce trebuie sa vizitezi, gasesti aici.

 

Alte destinatii la munte in Romania

 

Una dintre cele mai verzi ale Romaniei, cu un aer curat, puternic ozonat, o reprezinta Valea Teleajenului. Turistii care cauta linistea in mijlocul naturii gasesc aici diverse localitati pitoresti precum Izvoarele, Valenii de Munte , Valea Popii sau statiunea Cheia. 

Este o destinatie potrivita pentru vacantele de odihna si refacere, precum si pentru iubitorii de vanatoare, pescuit, ciclism, sau pentru turistii care cauta trasee montane provocatoare.  Pentru o noapte la o pensiune de 3 margarete platesti cam 142 lei de persoana. Daca alegi o garsoniera, pretul ajunge la 182 lei, iar pentru apartament, 258 lei. La un hotel de 2 stele, pretul incepe de la 84 lei pe noapte.

Una dintre cele mai cautate destinatii turistice montane este fara indoiala zona Bran. Fie ca este vorba despre un weekend la munte cu prietenii, fie ca alegem sa ne petrecem concediul aici, zona ofera numeroase posibilitati de distractie si de petrecere a timpului liber. Pensiunile isi atrag turistii prin dotari precum  gradina, foisor, barbeque, leagan, pomi fructieri sau terasa. Pentru un confort de 3 margarete platim de la 90 RON pe noapte. Gasim insa si cazare intre 60 si 80 RON de persoana. Mai multe informatii despre Bran gasesti aici.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea