Vacante

#vacanta cu copiii #vacanta cu familia # destinatii vacanta 2012 # vacanta grecia # vacanta turcia #vacanta bulgaria

Cat platesti pentru o vacanta cu copiii in vara 2012

Cei care vor sa-si petreaca cu copiii gasesc oferte pentru familii in statiunile de pe litoral, in tara si strainatate. Hotelurile propun, ca in fiecare an, facilitati si servicii pentru copii.

Preturile cele mai bune sunt cele din ofertele de . O parte dintre aceste preturi sunt valabile pentru rezervarile si platite facute pana la finalul lunii februarie, altele pana la 31 martie, iar ultimele reduceri se fac pana la sfarsitul lui aprilie.
 

in Bulgaria in


La Nisipurile de Aur , o camera la un hotel de 3 stele costa de la 23 euro pe noapte. Pretul de early booking , pentru rezervari si plati facute pana pe 30 aprilie, este de 17 euro pe noapte. Primul copil intr-o camera dubla cu doi adulti, cu varsta de pana in 2 ani sau pana in 14 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare. Pentru alti copii se fac reduceri de aproximativ 30%.

In aceeasi statiune, la un hotel de 5 stele, o camera dubla costa de la 40 euro pe noapte. Pentru primul copil pana in 2 ani se acorda reducere de 100%, iar pentru al doilea, un discount de pana la 50%.
 

Vacanta cu copiii in Grecia in vara 2012
 

Halkidiki este una dintre destinatiile predilecte ale romanilor pentru vacanta de vara . Cei care isi rezerva vacanta in sistem early booking pot plati de la 22 pana la 65 euro pe noapte, in functie de perioada, intr-un hotel de 4 stele. Pentru primul copil cazat intr-o camera cu doi adulti se acorda o reducere de 100% daca acesta are pana in 12 ani. Pentru cel de-al doilea copil se acorda o reducere de 60%.
 

Vacanta cu copiii in Turcia in vara 2012


Antalya constituie destinatia numarul 1 pentru vacanta de vara a turistilor romani. Hotelurile extrem de numeroase si de diversificate ofera o paleta larga de servicii si preturi pentru toate buzunarele. Copiii dispun de meniuri special concepute pentru ei, locuri de joaca , animatori, , babysitteri etc.

Intr-un hotel de 4 stele din Antalya, o family room costa intre 19 si 39 euro pe noapte in functie de perioada vacantei, cazare cu all inclusive. Pentru primul copil in camera dubla cu doi adulti si cu o varsta de maxim 14 ani, se acorda o reducere de 100%.

Sursa foto: telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea