Vacante

#hotel #litoral #turcia #vacanta #sejur #kekovo #myra #demre #antalya

Cat ne costa sejururile in Antalya

Chiar daca suntem in plina vara, preturile la vacantele in Turcia sunt atractive, in raportul calitate-pret. Majoritatea ofera si transportul cu avionul si tipul de masa all inclusive. In unele cazuri, agentiile propun pachete speciale cu nopti suplimentare de cazare, oferite gratuit.

  

In afara de sejurul propriu-zis, poti opta pentru un tur de oras optional, care se adauga la pachetul de baza. Alte propuneri  de petrecere a timpului implica jeep safari (35 euro), Aqua Park (50 euro), rafting (40 euro), excursie cu iahtul (45 euro), excursie in orasele Demre , Myra si Kekovo . 

 

Un sejur in Antalya luna aceasta costa aproximativ 500 euro, pentru 7 nopti de cazare. Pachetul include transport cu avionul, cazare cu all inclusive la 5 stele, transfer de la aeroport, asistenta turistica si un tur de oras. Pentru copiii intre 2 si 7 ani pretul este de 115 euro de persoana. Turul de oras este optional si costa aproximativ 20 euro.

 

Cei care nu au la dispozitie o saptamana sau mai mult pentru vacanta pot alege ofertele de weekend si mini-sejururile in statiunile de pe litoralul turc. Astfel, pentru o minivacanta de 2 sau 3 nopti platesti de la 259 euro. Oferta include biletul de avion, transferul la hotel si cazare in Antanya cu mic dejun. La aceasta suma se adauga 95 euro taxa de aeroport si 10 euro, taxa de viza. Daca vrei sa te rasfeti, alege pachetul de 5 stele cu ultra all inclusive. Pentru 2 nopti de cazare platesti 359 euro, iar pentru 3 nopti, 379 euro.

 

Daca vrei sa alegi mai multe nopti sau sa-ti creezi propriul pachet, trebuie sa stii ca pretul pe noapte la un hotel de 5 stele este de 41 euro, pentru lunile iulie si august. Oferta include cazare cu all inclusive. La 4 stele, preturile sunt intre 35 si 51 euro pe noapte, cazare in camera dubla.

 

Poti sa te orientezi dupa ofertele speciale, in care beneficiezi gratuit de una sau mai multe nopti in plus, in cazul in care alegi un pachet care incepe la o anumita data, stabilita de catre agentie. De exemplu, pentru intrarile din 27 iulie, 6 nopti de cazare platite inseamna 7 nopti (una gratuita), 10 nopti inseamna 11, 12 nopti inseamna 14, etc.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea