Vacante

#concurs #interra travel #bilet concert u2 #paris

Castiga un bilet la concertul U2 din Paris

Vrei sa iei parte la cel mai ambitios proiect al trupei U2 si sa traiesti experienta  viitorului? Acasa.ro impreuna cu agentia de turism Interra Travel te invita la concurs!

Noul turneu mondial al trupei, intitulat “Kiss The Future”, va promova cel mai recent album al sau, „ No Line on the Horizon ”. Este vorba despre cel de-al 12-lea album de studio al trupei U2, care se asteapta a fi unul dintre marile succese comerciale ale anului 2009. Participa la concurs si poti castiga un bilet la concertul care va avea loc la Paris pe 12 iulie 2009!

Deoarece stie cat de importanta este pentru tine libertatea de a alege, agentia Interra pune la dispozitia clientilor sai pachete flexibile , in care 1) ai incluse toate serviciile ( transport cu avionul , cazare si bilet la concert) sau 2) prin care poti achizitiona doar biletul de concert. Flexibilitatea ofertei iti permite sa-ti creezi propriul pachet, fie optand pentru un anumit hotel , fie mergand pe cont propriu. Biletele la concert sunt garantate, achizitionate deja in avans de catre Interra Travel.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click aici si raspunde la intrebarea:

Cum ti se pare ideea de a dispune de un  pachet flexibil la concert?

Detalii despre oferta U2 LIVE de la Interra Travel gasesti aici.

Premiul consta dintr-un bilet la concertul U2 ! Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi aici.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale – corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 25 mai – 25 iunie 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatoarea este:

Enida Sitescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea