Vacante

#genti de calatorie #concurs #lamonza

Castiga genti de calatorie LAMONZA pentru vacanta ta

Ofertele de vacanta pentru urmatoarele luni deja au aparut. Daca vrei sa fii in ton cu primavara si sa calatoresti cu stil, noi iti propunem accesoriile Lamonza .

O calatorie, fie de placere sau de afaceri, este un inceput si fiindca pentru orice inceput e nevoie de incredere, LAMONZA creaza produse pentru a-ti fi partenerul de calitate mereu alaturi.

Lamonza5Produsele din categoria TRAVEL, BUSINESS si CASUAL sunt atent selectionate pentru  a oferi siguranta, spatiu si mobilitate. Materiale usoare si rezistente, accesorii utile si design atragator sunt cele mai importante beneficii pe experienta noastra vi le ofera.

Intra in lumea LAMONZA pentru a descoperi produse potrivite oricaror nevoi sau gusturi – fie ca mergi intr-o calatorie de afaceri , fie ca zbori impreuna cu familia intr-un loc exotic pentru a-ti petrece vacanta sau urci munti cu inaltimi covarsitoare, aici vei gasi produsul cautat.

GRAFITTI

Linia GRAFITTI este special destinata doamnelor si domnisoarelor datorita designului proaspat si atragator. Toate produsele din gama GRAFITTI sunt fabricate din materiale rezistente si usor de intretinut.

Lamonza3 Trolley -ul GRAFITTI are un compartiment principal extrem de incapator cu curele pentru fixarea hainelor, un compartiment interior separat cu plasa si fermoar, roti rezistente incorporate, maner superior si lateral, placuta nume si cifru.

Rucsacul GRAFITTI are pe langa un compartiment principal spatios, doua buzunare laterale din plasa si unul frontal cu fermoar. Bretelele sunt ajustabile si extrem de rezistente oferind confort si mai multa siguranta.

Clamonza siglaastiga aceste premii elegante si calatoreste cu stil in 2009

Daca vrei sa castigi aceste produse Lamonza si sa ai o vacanta plina de stil, participa la concursul nostru.

Raspunde la intrebarea: Lamonza4Ce accesorii Lamonza iti folosesc in vacanta ?

prin comentarii la acest articol. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! De asemenea, trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi aici.

ATENTIE! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 9 februarie – 8 martie 2009.

 Premiile constau din 3 seturi de calatorie pentru doamne, compuse din cate un troler mic si un rucsac LAMONZA GRAFITTI.  

Cei trei castigatori vor fi va fi anuntati in data de 8 martie 2009, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorii concursului sunt:

Florina Netejoru

Emilia Brasoveanu

Barbu Camelia Manuela.

Acasa.ro si Lamonza le felicita pe castigatoare si le ureaza La Multi Ani de 8 Martie!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea