Vacante

#destinatii de vacanta #castele europene #vacanta de vis #inchiriere castel

Castele europene pe care le poti inchiria pentru o vacanta de vis

Te-ai obisnuit ca, atunci cand ajungi intr-o tara straina, sa vizitezi toate castelele si monumentele arhitectonice din zona? Ce ai spune daca ai afla ca poti inchiria un castel doar pentru tine si poti avea parte de o vacanta regala, intr-o atmosfera desprinsa din basme? Sigur ca pentru a putea inchiria un castel trebuie sa scoti sume frumusele de bani din buzunar, insa daca finantele nu sunt un impediment pentru tine, de ce sa nu te rasfeti asa cum meriti?


Castelul Girona, Spania

Castelul Girona, situat in provincia Girona, din Spania, este un monument arhitectonic construit in secolul al XI-lea. Pentru a-l inchiria timp de o saptamana, trebuie sa dispui de cateva mii de euro (8000-9000), insa in acesti bani te poti bucura de o priveliste exceptionala. Din turnul Castelului Girona poti vedea o parte din Muntii Pirinei si coasta Mediteranei.



Sursa foto: cntraveler.com


Castelul La Merveille, Franta

Castelul La Merveille, situat intre Valea Loirei si Le Mans, in Franta, este o constructie care dateaza de cateva secole si-a pastrat nota autentica, chiar daca a suferit modificari de-a lungul timpului. Pentru 20.000 de euro, poti inchiria castelul timp de o saptamana. Astfel, poti avea acces la 5 dormitoare de lux, la care se adauga o multime de alte facilitati.



Sursa foto: cntraveler.com


Villa Il Borgo, Italia

Situata in regiunea Toscana, provincia Siena, din Italia, Villa Il Borgo are infatisarea unui castel si te intampina cu o multime de facilitati moderne, astfel incat sa simti imbinarea vechiului si a noului. Daca vrei sa inchiriezi vila pentru vacanta ta, trebuie sa stii ca pretul este de aproximativ 40.000 de euro pe saptamana. In acesti bani te poti relaxa la piscina sau la tenis si poti gazdui 34 de invitati.



Sursa foto: travel.yahoo.com


Castelul Ferniehirst, Scotia

Daca te gandesti la o vacanta in Scotia si nu vrei sa fii deranjat de alti turisti, poti lua in considerare posibilitatea de a inchiria un castel doar pentru tine. Construit in secolul al XVI-lea, Castelul Ferniehirst a fost consolidat si reamenajat, astfel incat sa poata fi inchiriat pentru cateva zile, o saptamana sau o perioada mai indelungata. Pentru a afla pretul de inchiriere, trebuie sa iei legatura cu un consultant de turism din Scotia.



Sursa foto: geograph.org.uk

Pe langa aceste 4 castele, trebuie sa stii ca ai posibilitatea sa inchiriezi si altele, situate tot in Europa. Este vorba despre Castelul Rocaberti (Spania), Castello delle Loggie (Italia) si Castelul Balfour (Scotia).

Sursa foto: travel.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea