Vacante

#rezervare #rezervare online #site de rezervari

Care sunt cele mai importante site-uri de booking online

Site-urile de booking online reprezinta o solutie eficienta si rapida pentru cei care isi planifica singuri vacanta. Fie ca vrei sa mergi in Romania sau in strainatate, aceste locuri virtuale iti vor oferi zeci, chiar sute de oferte de cazare care te vor ajuta sa iti gasesti locatia unde vrei sa iti petreci vacanta. Iata ce gasesti pe mai cautate site-uri de booking online din tara si strainatate:


Vacantele in strainatate, la un click distanta


Atunci cand iti planifici singur vacanta in strainatate, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte: sa gasesti cazare si transport, sa afli care sunt cele mai bune locuri unde sa mananci, sa stabilesti o lista a obiectivelor turistice pe care vrei sa le vizitezi.

In ce priveste cazarea,  poti gasi oferte dintre care sa alegi pe site-uri international de hoteluri din intreaga lume, ci si pareri ale celor care au ajuns deja acolo.

Cele mai cunoscute site-uri de booking online sunt Tripadvisor.com, Expedia.com si Booking.com. Cele trei isi disputa primul loc in topul celor mai cautate site-uri de booking, utilizatorii apeland la serviciile lor din toate colturile lumii.


Ce ofera cele mai importante trei site-uri de online


Tripadvisor.com este un site care le ofera  turistilor posibilitatea de a-si rezerva locul la hotel, de a beneficia de ofertele zilei, de a vedea parerile altora despre respectivul hotel, dar si de a citi articole despre destinatia respectiva.

Toate aceste informatii sunt gratuite, majoritatea fiind introduse de catre utilizatorii site-ului. Ofertele sunt clasificate in functie de stele, pret, dar si de rating, care este calculat in functie de notele date de turisti.

Expedia.com este un site de booking online pentru servicii de vacanta: cazare, bilete de avion, inchiriere de masini. Cei care apeleaza la serviciile acestui site pot opta pentru calcularea unor oferte de cazare plus bilet de avion, cazare plus avion plus masina, hotel plus masina, dar si pentru servicii legate de croaziere.

Potrivit insemnarilor de pe site, turistii care apeleaza la serviciile lor pot beneficia de avion fara taxe suplimentare(no fees), insa trebuie sa-si asume faptul ca Expedia nu isi asuma raspunderea si nu returneaza banii in cazul in care zborul este anulat sau amanat. De asemenea, utilizatorii pot beneficia de oferte last-minute si de preturi cu reducere la diferite servicii.

Booking.com le promite celor care apeleaza la serviciile sale oferte noi, cu reduceri si accesul la peste 86.000 de hoteluri din intreaga lume. Cei care acceseaza aceste servicii din tara noastra beneficiaza de posibilitatea de a face rezervarile in limba romana si a vedea tarifele in lei. 


Alte site-uri de booking pentru vacanta ta in strainatate


Daca nu vrei sa apelezi la serviciile unuia dintre aceste trei cele mai cunoscute site-uri de rezervari online , iti poti indrepta si catre alte site-uri de acest gen: Venere.com, Hotel.de, Hostelworld.com, Hostelbookers.com etc.

Vei gasi zeci, poate chiar sute de astfel de locatii online, pentru fiecare tara in parte. Aceste site-uri sunt impartite nu doar pe tari, ci si pe segmentele de locatii ale caror servicii le vand: unii se indreapta catre hoteluri de lux, altii catre hostel-uri, vile si locatii ieftine.

Insa, in acest caz, cea mai importanta problema este cea a increderii: daca un cunoscut iti recomanda un site cu servicii de booking pe care l-a folosit fara probleme, atunci poti apela si tu la el cu incredere.


Unde poti face booking online pentru Romania


In tara noastra exista astazi cel putin 10 site-uri care ofera servicii de online de camere in locatii romanesti. Primele pozitii in top sunt ocupate de catre Infoturism.ro, Tourismguide.ro si Besttourism.ro, care s-au extins puternic in ultimii ani la capitolul servicii oferite.

Infoturism.ro este cel mai vizitat site de internet cu booking online. Ofera servicii de cazare (la hoteluri si pensiuni) si posibilitatea de a-ti rezerva bilete de avion sau a-ti inchiria o masina. Utilizatorii au la dispozitie oferte de early-booking si last-minute, sejururi si vacante tematice.

Servicii de rezervare cazare, bilete de avion, inchiriere masina ofera Besttourism.ro. Ofera impresii de vacanta de la utilizatori, fotografii si stiri la zi.

Tourismguide.ro iti ofera posibilitatea de a-ti rezerva vacanta in tara si in strainatate, putand alege si intre ofertele speciale si promotiile puse la dispozitie de diferiti operatori turistici.


Sursa foto : activerain.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea