Vacante

#transport microbuz # transport autocar #vacanta europa

Calatoreste cu microbuzul si autocarul prin Europa!

In ultimul timp romanii au inceput sa calatoreasca foarte mult din diferite motive ,concedii, vizite, buisness, ceea ne indeamna pe noi sa facem calatoria cat mai satisfacatoare posibil. Calatoria a devenit atat de populara incat de fiecare data cand se iveste o oportunitare este folosita pentru a calatori.

Nu numai ca internetul ne ajuta sa ne alegem destinatia visata dar ne ajuta si prin a face rezervari sau pentru a lua toate informatiile neceare si pentru a ne povesti aventurile. Cele trei optiuni prin care putem calatori sunt: cu avionul, autocarul sau microbuzul. Cu ajutorul acestora putem calatori oriunde in Europa in orice coltisor al acesteia la preturi acceptabile. In cazul avionului daca biletul este luat cu ceva timp inainte de plecare beneficiati de reducere. In sezonul sarbatorilor este mai greu sa calatoriti cu avionul multor oameni fiindule rau/frica de inaltime.Pe cat de comfortabile pe atat de obositoare si stresante pot fi voiajele asa ca aleget optiuinea de a calatori cu autocarul sau microbuzul.

Direct la adresa cu Tur-Trans Europa

O varinata optima pentru cei care lucreaza in strainatate sau merg in vizita la rude/prieteni şi nu numai este şi aceea de a opta pentru cursele autocar, cum ar fi cele pe care le efectuează Tur-Trans Europa, care are plecări zilnice sau regulate în foarte multe destinaţii, oferind transport de persoane direct la adresa dorită cu autocar şi/sau microbuz, în condiţii de siguranţă, la preţuri optime, chiar şi cu puţin timp înainte de plecare. Astfel, se elimină costurile suplimentare cu transportul dacă ar fi fost să alegem că mijloc de transport trenul sau avionul până la destinaţie.

Una din multele probleme cu care confruntam este problema bagajului , niciodata nu stim ce sa luam cu noi sau ce cantitate ne este permisa. Acum aceasta nu este o problema mai ales daca alegeti sa calatoriti cu autocarul/microbuzul deoarece cu acesta puteti avea pana in 50 kg plus geanta de mana. Calatorii pot beneficia de mese calde pe parcursul traseului fiind oferite in cursele regulate catre Germania.

 Spre exemplu de aici puteti vedea graficul cu orasele Romania Anglia.Insa tarile in si din care se poate face transport de persoane sunt Austria, Germania, Belgia, Anglia, Olanda, Danemarca, Irlanda, Italia. Autocarele si microbuzele moderne ale firmei de transport Tur-Trans Europa dispun de o capacitate de 50 de locuri respectiv, 8-12 locuri ,au scaune si manere rabatabile distanta dintre acestea fiind spatioasa, au aer contitionat , tv si alte dotari care asigura o calatorie placuta si comoda.De asemenea firma transporta colete, door-to-door ,rapid la preturi avantajoase. As putea sa afirm ca a calatori a devenit deja un stil de viata, facilitatile oferite ne determina sa vizitam din ce in ce mai multe.

Sursa foto: pixabay.com

 

                                                                                                                             Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea