Vacante

#vacanta #destinatii 2011 #bulgaria

Bulgaria a fost aleasa de CNN si Lonely Planet in Top destinatii 2011

figureaza in doua topuri ale celor mai bune destinatii pentru 2011, pe locurile 5 si, respectiv, 9. Topurile au fost realizate de CNN si .

Astfel, 2011 se anunta un an deosebit de important pentru turismul bulgaresc, fiind selectata de cele doua medii de renume international.
 

Bulgaria , in topul celor mai bune tari de vizitat in 2011, conform Planet
 

In topul Lonely Planet (Top 10 countries for 2011), celebra publicatie aseaza Bulgaria pe locul 5, in fata altor destinatii de vacanta importante precum Italiei sau Japonia.

Vestigiile istorice din zonele de coasta, plajele nisipoase, serviciile de calitate din statiunile de pe litoral si din cele montane si chiar industria vinului sunt cateva dintre atributele numite de Lonely Planet.
 

Bulgaria ocupa locul 9 in topul CNN, World’s top destinations for 211
 

In topul sau, World’s top destinations for 211, CNN pozitioneaza Bulgaria pe locul 9. Acest lucru se datoreaza, in opinia CNN, faptului ca Bulgaria a reusit sa aiba cea mai frumoasa zona de coasta la Marea Neagra, in sezonul cald.

De asemenea, un alt atuu consta in statiunile montane cu servicii de calitate. Acestea sunt cunoscute de multi ani la nivel international, atat pentru turistii din Statele Unite, cat si pentru cei din de Vest, dornici sa petreaca o vacanta la schi cu preturi mici si servicii bune.

In plus, in top sunt mentionate doua dintre destinatiile de prima importanta ale Bulgariei, orasele Veliko Tarnovo si Plovdiv, ambele incarcate de istorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea