Vacante

#bilete de avion #bilete low cost #curse #italia #spania #rute #wizz air #carpatair

Bilete de avion ieftine si noi curse aeriene pentru vara 2010

In aceasta vara companiile aeriene ofera reduceri la biletele de avion pentru perioada verii si noi curse operate din Bucuresti si Cluj Napoca, incepand din lunile iunie si iulie. Patru noi rute avion din Cluj Napoca. In plus, preturile biletelor pentru anumite destinatii de vacanta intra la promotie pe perioada verii.
 

Bilete low-cost la preturi pornind de la 15 lei
 

Companiile low cost isi lanseaza in aceasta perioada promotiile verii pentru bilete de avion. Primul operator care a facut acest lucru este Blue Air care a lansat “colectia de preturi mici”, cu destinatii pornind de la 14,99 euro pe segment.

Astfel, destinatiile spre care se poate zbura pentru preturi de la 14.99 euro/segment sunt Bologna, Milano, Roma, Torino, Napoli, Koln (cu plecare din Sibiu), Viena, Salonic, Stuttgart. Zborurile catre Madrid si Valencia, cu plecare din Sibiu si Bucuresti au preturi pornind de la 49,99 de euro, cu taxele incluse.
 

Italia si Spania, destinatii preferate pentru deschiderea de noi curse aeriene
 

Companiile aeriene Carpatair si Wizz Air isi extind aria de acoperire pentru zborurile cu plecare din Romania. Din 17 mai 2010, patru zboruri directe noi vor conecta Bucurestiul de Milano (Bergamo), Venezia, Bologna si Verona, in timp ce de la vara, se va putea pleca din Cluj Napoca spre Alicante.

Cei care vor sa zboare spre Italia vor avea la dispozitie, incepand  cursele initiate de Carpatair, de pe aeroportul Otopeni din Bucuresti. Aceste curse vor pleca dupa urmatorul orar:

Bucuresti - Venetia

09:30 - 10:30       Luni - Vineri
17:10 - 18:10        Duminica

Venetia - Bucuresti    

11:40 – 14:30       Luni - Vineri
18:45 – 21:35       Duminica

Bucuresti - Milano (Bergamo)    

08:50 - 10:10     Luni - Vineri

Milano (Bergamo) - Bucuresti    

10:50 - 14:00     Luni - Vineri

Bucuresti - Verona    

15:00 - 16:00     Marti, Joi, Sambata

Verona - Bucuresti     

16:30 - 19:30     Marti, Joi, Sambata
 
Bucuresti - Bologna    

15:00 – 16:00     Luni, Miercuri, Vineri

Bologna - Bucuresti    

6:30 – 19:30     Luni, Miercuri, Vineri.
 

Alicante, destinatie pentru clujeni
 

Din aceasta vara, cei care vor sa mearga spre Alicante cu un zbor direct vor avea la dispozitie o cursa Wizz Air, care va functiona incepand cu 24 iulie.

Cursa va fi operata de doua ori pe saptamana, martea si sambata, cu plecare de pe aeroportul din Cluj Napoca. Aceasta va fi a doua destinatie de vacanta care intra pe lista celor cu pornire de pe aeroportul clujean, dupa Palma de Majorca .

Biletele sunt disponibile deja pe site-ul companiei la tarife incepand de la 140 RON, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.
 

Sursa foto : al-airliners.be

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea