Vacante

#avion privat #adcorp air #avion #aeroport #companie aeriana

Avioanele private, nou serviciu aerian

O modalitate de transport mai putin prezenta pe piata romaneasca este reprezentata de avioanele private. Un astfel de serviciu costisitor ofera posibilitatea clientilor sa ajunga la orice destinatie atunci cand au nevoie, beneficiind de un zbor sigur si confortabil.

 

Potrivit unui comunicat de presa al Adcorp Air , compania pune la dispozitia pasagerilor doua modalitati de a avea acces la avioane private:

-  prin rezervare directa, in functie de disponibilitate

- prin card privat gold, echivaland cu achizitionarea a 10 ore de zbor. Acestea pot fi folosite pe o perioada de un an, in orice modalitate aleasa de client (avionul este folosit de catre titularul cardului, sau de catre prieteni sau membrii familiei acestuia).

 

Un astfel de serviciu costa aproximativ 3000 euro, in functie de destinatie si de avionul ales. Doua dintre modelele de avioane propuse sunt Cessna Citation Encore si Cessna Citation Excel.

 

Clientii au acces la un numar mai mare de aeroporturi decat daca ar folosi o companie aeriana care efectueaza zboruri regulate. Pachetul include optiunea standard, premium sau VIP, oferit de insotitorii de bord pe tot parcursul zborului, in functie de nevoile clientului. Pe langa serviciile de zbor in sine, compania completeaza pachetul cu optiuni suplimentare, cum sunt transportul la aeroport si de la aeroport la destinatie, rezervari in diferitele locatii solicitate (hoteluri, sali de conferinta, restaurante, etc).

 

AdCorp Air este o companie romaneasca ce ofera servicii de zbor de tip business.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea