Vacante

#early booking #vacanta #turism #turist #perfect tour

Avantajele rezervarii timpurii a vacantei cu Perfect Tour

Conform unui studiu Perfect Tour, romanii se duc in medie de doua ori pe an in vacanta (romanii care obisnuiesc sa calatoreasca): vara si iarna. Iar in ultimii ani romanii au inceput sa-si planifice concediile cu mai multa atentie. Sunt sensibili la tarife, la destinatii, la profesionalismul agentilor de turism, iar decizia de cumparare este luata in urma analizei acestor variabile.

Romanii au inteles avantajele rezervarii timpurii a unei vacante ( early booking ):

  • tarifele sunt mai mici;
     
  • beneficiaza de reduceri pentru early booking;
     
  • au libertatea alegerii locurilor de cazare (nu in functie de disponibilitate);
     
  • au garantia ca pleaca in concediu conform planului;
     
  • sunt scutiti de stresul dinaintea plecarii cu rezervarile si  confirmarile.


Turistilor le  ramane doar grija bagajelor pe ultima suta de metri.

Ofertele de early booking pentru vara 2010 sunt deja lansate pe piata. Pentru litoralul romanesc reducerile sunt de 10 % pentru un pachet de 6 nopti cazare cu servicii de masa. Preturile incep de la 186 lei de persoana pentru 6 nopti in statiunea Neptun si de la 328 lei pentru un sejur de 6 nopti de persoana in Mamaia.

Daca litoralul romanesc nu este pe gustul dumneavoastra, reducerile pentru early booking se aplica si pentru un sejur pe plajele din Egipt, Turcia, Bulgaria, Grecia. Astfel, pentru un sejur de 7 zile pe plaja din Egipt o persoana plateste doar 229 euro si are incluse servicii de masa (demipensiune) si zborul dus - intors.Va puteti bucura de astfel de tarife doar daca rezervati vacanta din luna iulie pana pe data de 25 aprilie 2010.

Pentru mult - doritul litoral bulgaresc reducerile sunt si mai mari: 20%. Aceasta super oferta este valabila pentru rezervarile realizate pana pe data de 30 aprilie 2010 (sau 14 februarie 2010 – depinde de statiunea pe care o alegeti). Tarifele incep de la 29 euro pentru o noapte de cazare la hotel de 4* cu demipensiune.

Pentru un sejur de 7 nopti pe plaja din Grecia puteti plati  in jur de 349 euro de persoana, pachetul incluzand zborul cu avionul dus - intors si cazarea cu demipensiune. De acest tarif insa va puteti bucura numai daca rezervati pana la data de 25 aprilie 2010.

Pentru un sejur in Turcia beneficiati de reduceri substantiale de pana la 27% daca rezervati pana la data de 28 februarie 2010. Tariful de plecare este de 41 euro pentru o noapte cazare de persoana cu all inclusive.

Pentru un sejur in luna mai in Tunisia platiti numai 199 de euro pentru 7 nopti de cazare cu demipensiune si cu zborul dus intors inclus in tarif daca rezervati pana pe data de 25 martie 2010.

Perfect Tour

Castiga produse Perfect Tour pentru vacanta ta (III)
 

Turism.Acasa.ro si Perfect Tour te invita la concurs. Participa la concursul “Castiga produse Perfect Tour pentru vacanta ta (III)” pentru a castiga un pachet de produse care iti vor folosi in vacanta ta.

Perfect Tour este una dintre cele mai importante agentii de turism din tara, care a avut o crestere exponentiala in cei noua ani de existenta. Agentia are filiale in zece orase din tara, dar colaboreaza si cu 500 de agentii partenere revanzatoare din intreaga tara. Perfect Tour ofera sejururi turistice in tara si in strainatate, pentru persoane fizice, insa si pachete pentru companii.
 

Cum poti participa la concurs
 

Premiul concursului consta dintr-un pachet care contine:

- un card de calatorie in valoare de 50 EUR,
- un memory stick,
- o minge antistres,
- o rama foto si
- o pernita avion.

Concursul se desfasoara in perioada 3 - 17 februarie 2010.

Pentru a participa la concurs te rugam sa intri pe forum dand click aici si sa raspunzi corect la intrebare. Va fi premiat cel mai interesant raspuns.

Nu uita ca pentru a posta pe forum trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont, deschide un cont nou. Te rugam sa verifici ca ai datele personale completate corect in contul tau de pe Acasa.ro.

Castigatorul va fi anuntat pe email si in pagina de concurs.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea