Vacante

#europa #autobuz #autobuz turistic # sfaturi de vacanta #autobuz turistic europa

Autobuze turistice cu care merita sa te plimbi in Europa

Autobuzele turistice constituie o modalitate simpla de a ajunge la cele mai importante obiective turistice dintr-un oras. Daca vrei sa vizitezi cat mai multe atractii, un autobuz turistic te poate duce de la unul la altul cu acelasi bilet, intr-o singura zi sau in doua zile. Afla care sunt autobuzele turistice din Europa cu care merita sa faci o plimbare.


Autobuz turistic in Roma


Autobuzul turistic din Roma functioneaza 365 de zile pe an si ofera pasagerilor posibilitatea de a opta pentru un bilet de o zi sau de doua zile. La bord functioneaza un sistem audio in 6 limbi prin care se ofera informatii turistice pasagerilor. Un tur complet cu autobuzul turistic in Roma dureaza intre o ora si jumatate si doua ore. Punctul de pornire este statia Termini, iar punctul final este statia Barberini din Via Barberini.


Autobuz turistic in Viena


Viena are o arhitectura spectaculoasa care poate fi admirata cel mai bine de la inaltime. Autobuzul turistic al Vienei are un traseu cu 15 opriri in cele mai importante puncte ale orasului. Turistii pot circula cu aceste autobuze incepand cu orele 10:00, urcand si coborand de cate ori isi doresc intr-o zi. Ca orice autobuz turistic, cel al Vienei ofera pasagerilor sai informatii in mai multe limbi.


Autobuz turistic in Barcelona


Autobuzul turistic al Barcelonei are nu mai putin de 3 rute pentru a explora orasul: ruta rosie, verde si albastra. Traseul cuprinde 45 de statii in cele mai interesante locuri din Barcelona. De exemplu, pentru Sagrada Familia se poate alege ruta care traverseaza orasul din nord in sud. Un avantaj al acestui autobuz turistic il reprezinta faptul ca rutele sunt interconectate. Astfel, turistii pot trece dintr-un autobuz in altul.


Autobuz turistic in Londra


Autobuzul turistic al Londrei este printre cele mai cunoscute din Europa. Biletul pentru acest autobuz include o croaziera pe Tamisa si tururi pietonale gratuite. Pe langa acestea, copiii beneficiaza de un Kids Club pe ruta rosie si cea albastra, cu activitati gratuite, special concepute pentru cei mici. Autobuzele pleaca la fiecare 15 sau 20 de minute, incepand cu orele 8:30.


Autobuz turistic in Berlin


Autobuzul turistic al Berlinului are doua etaje, cel superior fiind in aer liber. Traseul cuprinde 16 statii, iar plecarile se fac o data la 10 sau 15 minute, in functie de sezon. Un tur complet are durata de 2 ore, timp in care pasagerii pot asculta informatii in 13 limbi. Un bilet are o valabilitate de 48h inca de la prima folosire.


Autobuz turistic in Dublin


Una dintre cele mai simple modalitati de a explora Dublinul este cu autobuzul turistic. Acesta are un traseu cu 20 de statii la principalele atractii turistice precum Castelul Dublin, Guiness Storehouse, Distileria Old Jameson. Un bilet pentru autobuzul turistic al Dublinului are valabilitatea de 24h. Traseul complet poate fi parcurs intr-o ora si jumatate. Primul autobuz pleaca dimineata la 9:15 sau 9:30 in functie de luna din an.

Sursa foto: budapest-tourist-guide.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea