Vacante

#turisti romani #austria #destinatie

Austria, o destinatie de top pentru turistii romani

Austria constituie o destinatie de interes pentru romani. Daca Viena este frecventata pe toata durata anului, statiunile montane sunt solicitate in lunile de iarna.


Turistii romani aleg Austria

 

Austria este una dintre straine de catre turistii romani, in special Viena si statiunile montane. In iarna, Austria constituie una dintre primele destinatii cautate de catre turistii romani.

In 2011, peste 260.000 de romani si-au petrecut , cu 3% mai mult comparativ cu 2010. In iarna 2011-2012 , operatorii de turism se asteapta la o crestere cu 5% a numarului de turisti din Austria, potrivit unui comunicat de presa Austria Incoming.


Unde sa mergi in Austria in vacanta


Statiunile si regiunile turistice austriece vin cu oferte atractive pentru schi si wellness in perioada de iarna. Alege o destinatie recomandata de operatorii de turism: Bondensee-Vorarlberg, Bregenzerwald, Millstatter See, Mostviertel, Wiener Alpen sau Zell am See Kaprun.

Poti opta atat pentru sejururi de o saptamana sau mai mari, cat si pentru minivacante de 2-3 nopti in statiunile austriece. Oferta de cazare este diversificata, de la hoteluri de 3 si 4 stele la pensiuni, apartamente si camere in case particulare. Toate sistemele de masa sunt disponibile pentru turisti, de la mic dejun la all inclusive.

Pe langa masa si cazare, pachetele de vacanta includ in pret ski pass, intrare la centru spa , discount pentru tichete de schi, acces la gradinite de schi, chiar si babysitting .

In Kaprun, la o pensiune de 3 margarete platesti 30 euro pe noapte. Pentru un sejur de o saptamana, pretul este de 235 euro la acelasi tip de pensiune. In Ausblick , o persoana plateste 35 euro pe noapte pentru un apartament de 3 stele.

In Innsbruck, o camera costa 36 euro pe noapte intr-un hotel de 3 stele si de la 80 euro pentru un hotel de 5 stele.

Pentru sejururile din anumite perioada, se acorda nopti in plus, gratuit. De exemplu, intre 14 martie si 30 aprilie se ofera o noapte gratis.

Sursa foto: infotravelaustria.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea