Vacante

#vacanta #wi-fi #harta # sfaturi de vacanta #aplicatii mobile #around me

Aplicatii de calatorie pentru o vacanta lipsita de probleme

Planificarea vacantei perfecte ti se pare o corvoada? Odata cu dezvoltarea telefoanelor inteligente, munca de a gasi destinatia perfecta, hotelul ideal si hartile necesare pentru a putea explora in siguranta un teritoriu necunoscut a devenit considerabil mai usoara. Explicatia este simpla: aparitia aplicatiilor de calatorie.

Din multitudinea de aplicatii de calatorie pentru iPhone si telefoanele cu sistem de operare Android, exista o serie care se vor dovedi cu adevarat utile fie la planificarea unei vacante perfecte, fie odata ce ai ajuns la destinatie.


1. Aplicatie pentru Wi-Fi gratuit

In primul rand, pentru a putea avea acces in permanenta la toate informatiile de care ai nevoie cand calatoresti, este esential sa ai un smartphone conectat la Internet. Tariful de date este mult prea costisitor cand esti in strainatate? Profita de existenta unei aplicatii care te ajuta sa descoperi retele wireless gratuite in zona in care te situezi!

O astfel de aplicatie este Free Wi-Fi Finder (pentru iPhone, iPad, Android) care poate fi descarcata gratuit.


2. Aplicatie pentru planificarea detaliilor calatoriei

La inceputul planificarii vacantei, cand abia ai decis destinatia turistica, o aplicatie de calatorie precum Kayak iti va usura simtitor demersul de identificare a celor mai ieftine zboruri, a hotelurilor ieftine si bune, a companiilor care inchiriaza masini s.a.m.d.

Aplicatia este gratuita si disponibila pentru iPhone, iPod Touch, iPad, Android, Nokia Windows Phone.


3. Aplicatie pentru a te putea descurca excelent la fata locului

Ai ajuns la destinatie si nu stii incotro sa o apuci? Ai nevoie de o aplicatie de calatorie precum AroundMe care sa te scoata din impas. Aceasta aplicatie iti arata bancile, barurile, benzinariile, spitalele, hotelurile, restaurantele, magazinele si taxiurile din zona. In plus, AroundMe vine si cu recenzii - spre exemplu, poti sa descoperi daca un restaurant anume este scump, bine cotat sau dimpotriva.

Aplicatia AroundMe este gratuita si poate fi descarcata pe iPhone, iPod Touch, iPad, Android, Nokia Windows Phone.

Foto: myfindependenceday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea