Vacante

# aplicatii vacante #vacante

Antreprenorii romani lanseaza o platforma online dedicata cazarii tematice si experientelor

Trei antreprenori romani, Raluca Jianu, Mihai Barsan si Bogdan Jianu, au anuntat lansarea Epicvisits.com, o platforma online dedicata spatiilor tematice de cazare si experiente.

Echipa isi propune sa enumere 1.000 de locuri unice pe care calatorii le pot incerca, valoarea totala a investitiei din primul an fiind estimata la 150.000 EUR, a informat News.ro.

O alta aplicatie gata de utilizare este "harta rutiera" care te informeaza asupra traseului rutier pana la destinatie, distanta si durata calatoriei.

Astfel, incepand cu 28 mai, romanii sunt invitati sa intre pe Epicvisits.com si recomanda locuri memorabile pentru a sta, care au un design, o poveste sau o vedere impresionanta. Serviciul de rezervare a platformei va fi lansat si in aceasta vara.

Prin aceasta platforma, calatorii vor putea rezerva o sedere intr-un muzeu sau un castel, intr-o locatie inspirata dintr-un film, o carte sau o personalitate, intr-o casa romaneasca veche sau o casa de copaci, intr-o camera facuta cu gheata sau intr-o apa camera, sau chiar in aer liber, intr-un cadru natural spectaculos.

Toate spatiile de cazare prezente pe Epicvisits.com vor fi vizitate si validate de echipa de proiect. De asemenea, vor sprijini proprietarii cu o serie de servicii de marketing, vanzari sau proiectare adaptate nevoilor lor individuale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea