Vacante

#Cappadocia #bodrum #antalya #turcia #vacanta

Antalya, Bodrum sau Cappadocia? Alege dintre cele mai bune oferte last minute Turcia!

Ce-ai spune de o escapada in singura tara din lume aflata pe doua continente? Probabil ca te gandesti la preturi piperate sau la hoteluri aglomerate, insa te asiguram ca nu este cazul!

La Komsi Travel ai parte de cele mai avantajoase oferte last minute Turcia, ideale pentru cei cu spirit de aventura, care isi doresc un sejur de vis intr-una dintre cele mai vizitate tari! Iar ca sa vezi ca ne tinem de cuvant, iti oferim nu una, ci trei destinatii superbe, perfecte pentru o calatorie spontana! Iata cum poti beneficia si tu de oferta last minute Turcia de la Komsi Travel!

Antalya

Antalya este, probabil, una dintre destinatiile de top, preferata de turistii din intreaga Europa si nu numai! Cu un relief natural incredibil si o istorie bogata, acest loc beneficiaza de grandoarea muntilor Taurus, care se pot vedea in apropiere, precum si de plaje ascunse, ideale pentru un sejur in doi!

Impatimitii de arta si istorie vor avea un adevarat motiv de bucurie, deoarece Muzeul Antalya, unul dintre cele mai mari din Turcia, detine o impresionanta colectie, gazduita in nu mai putin de 13 sali uriase, ca sa nu mai vorbim de galeria in aer liber. De la obiecte din perioada Paleoliticului pana la sculpturi din anii de glorie ai Imperiului Roman, muzeul este un adevarat paradis, in care sa traiesti ore in sir!

Incepe-ti ziua pe una dintre plajele cu nisip alb si ape turcoaz, pentru ca apoi sa te bucuri de o dupa-amiaza relaxanta la un ceai alaturi de localnici sau cautand diverse suveniruri in bazarurile ce impanzesc orasul! Poti face toate acestea la un pret deosebit, cu ofertele last minute Turcia de la Komsi Travel!

Bodrum

Candva un mic orasel pescaresc, Bodrum s-a transformat pe parcursul ultimelor decenii intr-unul dintre cele mai atragatoare orase pentru turistii din intreaga lume! Aceasta destinatie face parte din oferta last minute Turcia, fiind perfecta pentru iubitorii de adrenalina, dar si pentru aventurieri.

De la marina cu sute de yachturi (dintre care poti inchiria si tu, pentru o experienta de vis pe Mediterana), pana la anticele ruine aflate in regiune si casele varuite in alb imaculat, Bodrum ascunde multe secrete chiar si pentru cei aflati la a doua sau a treia vizita.

De altfel, putini stiu ca Bodrum a fost construit pe ruinele orasului grecesc Halicarnas, gazda Mausoleului - una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. Acum, in sezonul cald, orasul vibreaza cu energii pozitive, iar turisti din intreaga lume vin sa admire frumusetile orasului si a regiunii inconjuratoare.

Asadar, daca esti in cautarea unui sejur in care sa lenevesti la soare, sa faci excursii cu yachtul, sa vizitezi ruine stravechi sau sa practici diverse sporturi nautice, cauta ofertele last minute Turcia de la Komsi Travel!

Cappadocia

Cand vei pasi prima oara in acest tinut magic, vei crede ca ai ajuns pe o alta planeta. Relieful aminteste de un peisaj mai degraba selenar, iar constructiile ciudate din piatra au fost formate pe parcursul mai multor milenii. Inca de la inceputurile civilizatiei, oamenii au construit aici intregi orase si retele subterane, unele dintre ele fiind transformate in prezent in adevarate hoteluri!

Desigur, poti profita de experienta unica de a vedea totul de la inaltime, la primele ore ale diminetii, din nacela unui balon cu aer cald! Profita de ofertele last minute Turcia si vei avea parte de momente de neuitat, la un pret deosebit de avantajos!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea