Vacante

#avion #tren #autocar #nor cenusa vulcanica #bilete #bilete de tren #bilete de autocar #cfr

Alternative pentru transport internatonal: trenul si autocarul

Din cauza traficului aerian perturbat de norii de cenusa vulcanica, operatorii de transport si cei de turism propun bilete de autocar si bilete de tren pentru destinatiile internationale. Insa inainte de a gasi o astfel de oferta, informeaza-te cu privire la cursa ta de zbor.


Ce trebuie sa faci inainte de a opta pentru o varianta alternativa


In cazul in care ai rezervat si platit pentru biletul de avion, verifica ce scrie pe acesta. De obicei, chiar si in situatiile obisnuite se recomanda clientilor sa sune cu 24h inainte de data calatoriei, pentru a intreba daca zborul va avea loc.
In situatia norului de cenusa vulcanica, este cu atat mai important sa suni la aeroport sa intrebi daca zborul a fost sau nu anulat. De asemenea, poti accesa site-ul oficial al aeroportului din care pleci:

 


Oferte de transport alternativ


O posibilitate de transport alternativ o reprezinta companiile specializate pe transportul de persoane. Potrivit Eurolines, pentru cursele aeriene anulate exista un telefon disponibil pentru clientii companiei : 021.316.36.61. Afla detalii aici.

De asemenea, este bine sa verifici site-ul CFR-ului pentru informatii despre cursele trenurilor internationale. Din Bucuresti si alte orase ai trenuri directe spre Budapesta si Viena. Din aceste orase, poti gasi diverse legaturi spre alte zone ale Europei. Afla detalii aici.

Pe site-ul companiei gasesti detalii despre posibilitatile de calatorie in Sud-Estul Europei, in Ungaria, Austria, Germania, Polonia, Slovacia, Cehia etc. Gasesti mai multe detalii aici.

Informatii suplimentare despre circulatia trenurilor internationale sunt disponibile la statiile si agentiile CFR:

  • la telefon: 021/319 95 65/ interior - 134.608; 134.615 (casa internationala statia Bucuresti Nord),
  • la telefon: 021/314.55.28 (Agentia de voiaj CFR nr. 2 - Brezoianu )

O alta posibilitate de transport cu trenul este prin reteaua turism din Romania, precum Perfect Tour. Gasesti detalii aici si aici.

Sursa foto : travelcentre.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea