Vacante

#vacante #targuri de craciun #vacanta de craciun #craciun

Afla pretul unei vacante de sarbatori la targurile de Craciun

Pietele de Craciun constituie oferte separate ale agentiilor de turism, pachetele fiind special concepute pentru sarbatori. Turistii care vor sa viziteze cele mai frumoase targuri de Craciun ale Europei pot opta pentru oferte de vacanta cu transportul si cazarea incluse. In aceste pachete sunt asigurate si vizitele la pietele de Craciun, precum si tururi de oras.

Iata cat costa o vacanta la targurile de Craciun in 2012:

 

Berlin, 380 euro

Berlinul este unul dintre orasele din Germania cu cele mai multe piete de Craciun. In Berlin functioneaza peste 60 de piete de sarbatori peste tot in capitala. O vacanta la pietele de Craciun din Berlin costa 380 euro de persoana. Pachetul include 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, bilet de avion, transfer intre hotel si aeroport, tururi pietonale si tururi de oras cu autocarul, cu ghid local si insotitor de grup.


Budapesta, 140 euro

Budapesta nu lipseste in niciun an de pe lista ofertelor cu piete de Craciun europene. Metropola este aproape de Romania, preturile sunt unele dintre cele mai mici pentru vacantele de cateva zile, iar pietele de Craciun de aici se spune ca rivalizeaza cu cele vieneze. O vacanta la pietele de Craciun din Budapesta costa 140 euro de persoana. Oferta include transportul cu autocarul, 3 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele si tur de oras.


Viena, 190 euro

In piata primariei din Viena se deschide in fiecare an unul dintre cele mai frumoase si mai populare targuri de Craciun din Europa. Viena este o destinatie populara de vacanta de sarbatori gratie numeroaselor sale obiective turistice si a evenimentelor culturale care au loc aici. O vacanta de 5 zile la pietele de Craciun din Viena costa 190 euro de persoana. Pretul asigura transportul cu autocarul, 4 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, tururi de oras si vizite la pietele de Craciun si in centrele comerciale.


Pietele de Craciun europene, 400 euro

O vacanta de lunga durata este cea denumita "Marele Tur al Pietelor de Craciun". O astfel de vacanta are durata de 10 zile si include vizite in Budapesta, Viena, Praga, Munchen, Rothenburg, Nurnberg si Salzburg. Un astfel de circuit costa 400 euro si asigura transportul cu autocarul, 9 nopti de cazare in hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun, dar si insotitor de grup.

Sursa foto: avis.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea