Vacante

#echipamenteski.ro #ski # sfaturi de vacanta #echipament ski #accesorii ski

Accesoriile pentru ski, aliati de baza ai sportivilor zapezii

ADVERTORIAL

Un echipament pentru ski suficient de bun pentru practicarea acestui sport de iarna in conditii optime nu contine doar schiuri performante si sigure, ci si accesorii pentru ski extrem de importante pentru desfasurarea activitatii preferate a sportivilor zapezii. O geaca ski protectoare, o pereche de ochelari ski cu camp vizual larg sau o casca ski rezistenta la impact si usoara pot face diferenta pe partie!

Din nefericire, nu toti practicantii sporturilor de iarna constientizeaza importanta utilizarii unor accesorii ski de calitate in timpul schiatului si nu le aleg in functie de materialele din care ele sunt concepute. Fie ca vorbim de geaca de ski sau pantaloni de ski, casti protective sau ochelari ski, toate aceste elemente ale echipamentului complet de ski trebuie sa respecte cateva principii de siguranta si confort pentru a fi purtate fara griji.

Iata cateva recomandari de top de la magazinul de prestigiu in domeniu, echipamenteski.ro.


Ski underwear Salomon

Lenjeria de corp pentru ski, numita si Ski underwear, este cea care tine uscata suprafata corpului si reduce transpiratia in timpul efortului. Primul strat al imbracamintei de ski este ales de multi din bumbac, o optiune nu tocmai inspirata, deoarece hainele se lipesc de corp, favorizeaza racirea trupului si devin greoaie in timpul miscarii.

Iata de ce este recomandat sa alegi o lejerie de corp din poliester si polipropilena, materiale care absorb foarte putin umiditatea, mentinand pielea uscata si calda si transferand umiditatea catre urmatorul strat al echipamentului. Un astfel de exemplu sunt produsele Ski Underwear Salomon, cum sunt colantii cu suport abdominal, la pretul promotional de 243 lei.


Geaca ski Salomon

O geaca de ski performanta are un sistem de ventilatie excelent, gluga detasabila si protectie interioara pentru zapada. Toate aceste calitati apartin gecii de ski Salomon. Pret: 947 lei.


Casca ski Salomon

Casca de Ski Salomon detine toate caracteristicile de top ale unui accesoriu de acest tip, lasand aerul sa circule, din ABS injectabil si cu captuseala convertibila in caciula. Pret: 342 lei.


Ochelari ski Salomon

Cu un camp vizual extra-larg, fit spuma de 3 straturi si strat protector lentila "extra-oglinda", ochelarii de ski Salomon sunt excelenti pentru o vreme solara intensa. Pret: 414 lei


Manusi ski Salomon

Cu material exterior impermeabil din licra, palma PU moale si extrem de rezistente la apa, manusile ski Salomon contribuie la o experienta de top pe partie. Pret: 117 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea