Vacante

#premiu concurs #ghid turistic vizual top 10 creta #editura litera #concurs turism #concurs

Acasa.ro si Editura Litera International iti ofera volumul Ghid turistic vizual Top 10 Creta

Acasa .ro si Editura Litera International te invita la concurs! Ti-ai dorit sa vizitezi Grecia in vacanta? Acum ai ocazia sa te documentezi pentru vacanta ta, afland informatii practice despre una dintre cele mai importante zone turistice ale Greciei, insula creta .

Acest Ghid Turistic Vizual Top 10 Creta imparte insula in trei zone. Regiunea centrala include capitala Cretei – Iraklion, zonele istorice Cnossos, Phaistos, Gortys si statiunile Malia si Chersonisos.

Regiunea de vest include Rethimnon, Khania si spectaculosul defileu Samaria. In regiunea de est se afla statiunea Agios Nikolas. Fiecare regiune este colorata diferit, intr-o culoare ce se regaseste in interiorul ghidului si pe harta.

Participa la concurs si vei castiga unul dintre cele 6 exemplare ale volumului ghid turistic Vizual Top 10 Creta. Data aparitiei volumului de fata este mai 2008. Ghidul contine 144 de pagini despre Creta. 

Cum poti participa

Daca vrei sa castigi cartea, inscrie-te la concurs, dand click aici si raspunzand la intrebarea de pe forum. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri. Pentru a raspunde pe forum.acasa.ro trebuie sa ai cont pe acasa.ro sau sa creezi unul, daca nu ai. Te poti inregistra aici pentru un nou cont.

Premiile puse in joc de Editura Litera sunt 6 exemplare din volumul Ghid Turistic Vizual Top 10 Creta .

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 3 august –3 septembrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorii sunt:

  • Cristina Calarasu
  • Constantin Claudiu
  • Doina Rotariu
  • Ana Maria Gavan
  • Cristina Florea
  • Cristina Glisca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea